Pamokai, kaip įsidėti vilkiką į 18 Wos Haulin
Sweiki,
Paaiškinsiu kaip isidėti stadlone sunkvežimį. Pirmiausiai parsisiunčiame vilkiką :) pradžiai geriausiai būtu šitas vilkikas 18wh_Scania.R620.SheryO.rar. Jį parsisiunčiame iš šito tinklapio https://www.18wosmod.lt/. Išpakuojame .rar failą su winraru, atsiranda 4 scs failiukai kuriuos galima redaguoti su tuo pačiu winraru. Tik pasirinkdami su kuo tą failą atidaryti rinkitės winrara. flarepack_by_Samson.scs šitame rare yra naujos jūsu vilkiko lempos, nes jei nebūtu, gali nešviesti jusu vilkiko lempos, o matyti tik ant asfalto apšviesta ruožą :(. Jei dėsit daugiau modų palikit šitą failą :) ir lempos turėtu veikti daugumos naujų modų :). Scania.R620.SheryO.part1 šitame scs failiuke yra visa informacija apie jūsų vilkiką, tai yra jo aprašymas, skinai nu ir t.t. Scania.R620.SheryO.part2 šitame failiuke yra scanios interieras kuris pakeičia orginalu amerikietiško vilkiko interjerą. truck_storage šitame faile yra labai reikalingas failas kurį naudosime kiekvieną kartą dedami naują vilkiką. Viska nukopijuojame į šita direktoriją (C:\Documents and Settings\Jūsų vardas\My Documents\18 WoS Haulin\mod). Pasileidžiame -žaidimą viskas veikia :) V.A.L.I.O. !!!!. Plotas jau paruoštas galime keltis jau kitą vilkiką :). Dabar parsisiunčiame kitą vilkiką kurį norėsime įsidėti. Aš bandysiu įsidėti šitą vilkiką scania 144L 440.rar Išpakuojame atsiranda tik vienas toks failiukas scania 144L 440.scs perkeliame i mod papke. Atsidarome ta scs faila su winraru ir nueinu i sita direktorija (scania 144L 440.scs\vehicle\truck\definition) pradzia nesvabi ant visu modu bus skirtinga. Matome toki faila daf105.sii (nz kodel isimeta scania jei uzvadinta daf105 nu px :) ne mano bedos) ispakuojame i mod folderi. Jei matote koki pavadinima primenanti orginalius zaidimo vilkiko pavadinima tada nieko daryt nereik. Tokiu atveju vilkikas pakeicia orginalu zadimo vilkika. Deja pavadinimas nepanasus :( Tada mod papkeje atsidarome jau esanti truck storage faila ir nueiname i sita direktorija (truck_storage.scs\vehicle\truck) ispakuojame sita faila truck_storage.sii su notepadu atsiveria toks sarasas nueiname iki pabaigos ir paspaudziame enter atsiranda tuscia eilute @include "definition/ pradzia visada vienoda sitame faile o galune suzinome is readme (jei netingit skaityt) arba is to failo kur ispakavome pavadinimo daf105.sii inrasome i truck storage faila turejo gautis taip :) :
Pamokai, kaip įsidėti vilkiką į 18 Wos Haulin
Atydziai ziurekit nepraganykite raidziu kabuciu ir to kringelio nes priesingu atveju neveiks :(. Viska issaugome dabar inpakuojame ta truck_storage.sii faila i tempat is kur ispakavome. Pries inpakuodami nepamirskite pasirinkti kokiu rezimu inpakuosite :) storage va sicia :) :
Pamokai, kaip įsidėti vilkiką į 18 Wos Haulin
Galime bandyti turetu veikti :) Na man deja ismete nes neturiu ratu :) ir truksta skinu. Na del antros problemos nz kaip ispresti bet pirmaja ner labai sunku. Jei turime atsisiunciame ratu packa. Deja as tingiu ieskoti ;( tai indesiu senus orginalius ratus.
Atsidarau ispakuota faila daf105.sii ir susirandame eilutes tokias:

fwheel_model: "/vehicle/wheel/euro_wheels/wheel.pmd"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/euro_wheelsh/wheel.pmd"

Pakeiciame orginalaus zaidimo ratais kurie jau yra paciame zaidimi.
as pakeiciau taip:

fwheel_model: "/vehicle/wheel/5/wheel.pmd"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/8/wheel.pmd"

Jei norit galit pakeisti kaina vilkiko jinai nurodyta sitoje eiluteje:
price: 250000
pakeiciame i kokia norime kaina. Sitoje eiluteje yra nurodyta koks vilkiko interjeras bus.
interior_data: interior.keenworth2
Jei norime orginalios scanios interjera kur pries tai imetem tai pakeciame i tokia eilute:
interior_data: interior.keenworth2
Na siuo atveju sutapo na o jei turesite koki interjeru packa ir noresi keisti interjera tai atsidarykit ta vilkika jo definition faila susiraskite sita eilute ir nukopijuokite i to vilkiko definiotion faila i kuri jus norite :)
Na o jei atsisiuntete toki vilkika kurio kabina yra nemiegama ir nakti negalite issimiegoti tai keiskite sita eilute:

sleeper: true

jei true tai miegama, jei tokios eilutes nera tokiu atveju kabinoje miegot negalesite ir pinigus leisite ant viesbuciu. Jei keitete sita faila inpakuokite i ten pat is kur ispakavot tokiu pat rezimu kaip ir auksciau nurodyta. Na po kiek laiko jei darysite tikrai ismoksite.
Jei kas neasiq radote netikslumu visada klauskite, rasykite forume, tikrai kasnors pades.
Naujienos aprašymas:

Atsiuntimo nuorodos | Download:



Download:

Failo dydis:


    Įkėlė: Deiwys Peržiūrėta: 13468 kartus


giedriuzas 29 Gruodžio 2011 23:50
sveiki. norėčiau paklausti kodel man nerodo modo kuri isikeliu. as parsisiunciu koki nors moda (haulin) ir i folderi "mod" sukeliu visus scs failus, bet kai ijungiu zaidima man nieko nerodo, jokiu modu....

giedriuzas 29 Gruodžio 2011 23:50
sveiki. norėčiau paklausti kodel man nerodo modo kuri isikeliu. as parsisiunciu koki nors moda (haulin) ir i folderi "mod" sukeliu visus scs failus, bet kai ijungiu zaidima man nieko nerodo, jokiu modu....

Jūs negalite komentuoti.
Norėdami komentuoti užsiregistruokite tinklapyje.

Informacija

Mielas lankytojau. Tu čia esi kaip neregistruotas vartotojas.
Mes siūlome tau užsiregistruoti arba tiesiog prisijungti naudojant savo prisijungimo duomenis, tam, kad galėtum įkelti bei komentuoti norimas naujienas.

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod