Iš .dem failo į .avi
1.Pirmiausia, jei norite pradėti filmuoti savo Counter-strike žaidimą, turite į consolę (`) parašyti "record pavadinimas" (be kabučių). Tada jum automatiškai pradės filmuoti jūsų žaidimą.

2.Kai norėsite baigti filmavimą, jum tereikės į consolę (`) parašyti "stop" (be kabučių).

3.Tada einame į Valve> cstrike ir ten suraskite failą su jūsų nurodytu pavadinimu. Tas failas turės būti .dem formatu.

4.Toliau dėl filmavimo patogumo eikite Valve> cstrike> userconfig.cfg failą ir ten rašome Bind "F7" "startmovie pavadinimas 30" ir Bind "F8" "endmovie". Ir tada jums vieno mygtuko paspaudimu pradės daryti .bmp formatu nuotraukas (pradės labai laginti ir FPS sparčiai nukris, bet nesijaudinkite, tai reiškias, kad jums jau daro nuotraukas į Cstrike folderį).

5.Na kagi, demo jūs jau turite. Dabar reikia tik .dem failą pakeisti į .bmp failus. Taigi, nueiki į Counter-strike žaidimą, atsidarykite consolę (`) ir rašykite "playdemo pavadinimas" arba "viewdemo pavadinimas" (be kabučių) ir jums pradės rodyti jūsų nufilmuota medžiagą.

6.Kai norėsite, kad jau pradėtų gaminti nuotraukas, tesiog spauskite "F7", o kai norėsite baigti spauskite "F8".

7.Kai baigsite filmuoti, išeikite iš Counter-strike žaidimo ir eikite į Valve> cstrike ir ten pamatysite labai daug .bmp formato nuotraukų.

Štai ir viskas.
Naujienos aprašymas:

Atsiuntimo nuorodos | Download:



Download:

Failo dydis:



Jūs negalite komentuoti.
Norėdami komentuoti užsiregistruokite tinklapyje.

Informacija

Mielas lankytojau. Tu čia esi kaip neregistruotas vartotojas.
Mes siūlome tau užsiregistruoti arba tiesiog prisijungti naudojant savo prisijungimo duomenis, tam, kad galėtum įkelti bei komentuoti norimas naujienas.

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod