![]() ![]() |
| lelesius |
Pranešimas #1
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Administratoriai Pranešimai: 132 Užsiregistravo: 29.11.2009 |
Cia bus rasome pasikeitimai sitame tinklapyje. Beje galite rasyti ir patys kokiu pakeitimu norite. -------------------- Kas Kam neaisku? Rasykite. Padesiu. :) |
| lelesius |
Pranešimas #2
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Administratoriai Pranešimai: 132 Užsiregistravo: 29.11.2009 |
Patvarkeme katoregorijas. Daba manau bus legnviau rasti pamokas ant zaidimu. Nes visos pamokas daba turi savo zaidimo vieta nebera jau jos ismetytos prie kiekvieno zaidimo prideta po skilty pamokos ir ten bus tiktai tu zaidimu pamokos. Beje rasykite dar kokiu pasikeitimu noretumete kad butu lengviau naudoti. -------------------- Kas Kam neaisku? Rasykite. Padesiu. :) |
| iGn |
Pranešimas #3
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Administratoriai Pranešimai: 94 Užsiregistravo: 3.03.2010 |
Kiekvienas Jūsų noras bus peržiūrėtas ir apsvarstytas. Jei tai bus igyvendinama - padarysime. -------------------- Forumo taisyklės | Tinklapio taisyklės |
| Domantielis |
Pranešimas #4
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 3 Statusas: Moderatoriai Pranešimai: 44 Užsiregistravo: 22.11.2009 |
as pasiuliciau pakeist tema webo y kokia jaukiasne su sviesiom spalvom |
| edainius |
Pranešimas #5
|
| Dalyvis
Reputacija: 0 Statusas: Nariai Pranešimai: 11 Užsiregistravo: 18.03.2010 |
Na as savo mintis ir pageidavimus isdesciau Ignui skype.. nebesikartosiu cia -------------------- Administratorių kiekvienas suspės įžeisti, tik... ne kiekvienas suspės atsiprašyti... |
| lelesius |
Pranešimas #6
|
![]() Aktyvus dalyvis
Domantielis, jau yra pradetas kurimas dizaino. edainius,gerai kad isakei. bendysime viska padaryti. -------------------- Kas Kam neaisku? Rasykite. Padesiu. :) |
| Domantielis |
Pranešimas #7
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 3 Statusas: Moderatoriai Pranešimai: 44 Užsiregistravo: 22.11.2009 |
lelesius,Tai gerai:) |
| gediminas777 |
Pranešimas #8
|
![]() Naujokas
Reputacija: -1 Statusas: Nariai Pranešimai: 0 Užsiregistravo: 25.12.2009 |
man ta ir dabar labai liuks tinklapis -------------------- BAN - pačiam prašant. |
| marte |
Pranešimas #9
|
![]() Naujokas
Reputacija: 0 Statusas: Nariai Pranešimai: 0 Užsiregistravo: 30.05.2011 |
man ir |
| Cesar_ |
Pranešimas #10
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 1 Statusas: Nariai Pranešimai: 57 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Tiesa sakant man anas labiau patiko. -------------------- Reikia pagalbos ? skype: aiva225 , arba forume pm žinute. ![]() |
| iGn |
Pranešimas #11
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Administratoriai Pranešimai: 94 Užsiregistravo: 3.03.2010 |
Kiekvienam neįtiksi. :) -------------------- Forumo taisyklės | Tinklapio taisyklės |
| tomas lt |
Pranešimas #12
|
| Dalyvis
Reputacija: 0 Statusas: Nariai Pranešimai: 11 Užsiregistravo: 10.09.2011 |
iGn man tai viskas super geras web saunuoliai admin -------------------- kam neaisku del ls11 rasykit i pm padesiu kuom tik galesiu :) |
| Cesar_ |
Pranešimas #13
|
![]() Aktyvus dalyvis
Na bet man tas patinka vien del to kad yra forumas :) -------------------- Reikia pagalbos ? skype: aiva225 , arba forume pm žinute. ![]() |
| Cesar_ |
Pranešimas #14
|
![]() Aktyvus dalyvis
Galetumet idet mafia 2 modu skilti. -------------------- Reikia pagalbos ? skype: aiva225 , arba forume pm žinute. ![]() |
![]() ![]() |
1 narys(-iai) skaito šią temą (svečių: 1)
Nariai: 0
| Dabar yra: 22 Geg 2012 10:52 |