![]() ![]() |
| iGn |
Pranešimas #1
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Administratoriai Pranešimai: 94 Užsiregistravo: 3.03.2010 |
Sveiki, norėtume Jūsų pagalbos, kad kiekvieną pastebėtą klaidelę parašytumėte šioje temoje forume arba man privačia žinute. Beje, šioje temoje parašysiu ir išspręstas klaidas. Mes žinome ir sprendžiame: Forume kuriant naują temą išlenda šonas. Mažas atsakymo ir temos kūrimo rašymo langas. Citavimo mygtukas. (Ačiū Suvirintojas) Lauksime Jūsų pastebėjimų. -------------------- Forumo taisyklės | Tinklapio taisyklės |
| Suvirintojas |
Pranešimas #2
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Nariai Pranešimai: 406 Užsiregistravo: 24.08.2011 |
dar neveikia Cituoti mygtukas...kai paspaudi ji,tai tiesiog persoki y virsu ar neina atsakyti |
| Nojus |
Pranešimas #3
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 1 Statusas: Nariai Pranešimai: 53 Užsiregistravo: 28.08.2010 |
Man rodos Ls11 ir Ls09 nera "Kita" Kotegorijos -------------------- Rusų technika VISAGĄLĖ :D |
| Suvirintojas |
Pranešimas #4
|
![]() Aktyvus dalyvis
jus nemokat skatyti ar ka?cia ne pageidavimu ar pasiulymu tema...cia rasykit klaida,tokia,kaip:neveikia koks mygtukas,ar kur nors terodo herog;ifus vietoj raidziu... |
| Suvirintojas |
Pranešimas #5
|
![]() Aktyvus dalyvis
tai biski pasiklydai...cia ne tokia tema...cia tik rasai,jaigu kur pastebi klaidas ir viskas... |
| iGn |
Pranešimas #6
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Administratoriai Pranešimai: 94 Užsiregistravo: 3.03.2010 |
Radai klaidą ar bugą tinklapyje ar forume? Pranešk. Galite rašyti tiek teksto klaidas, tiek rimtas klaidas. Jei radote labai rimtą klaidą, kure gali pasinaudoti kiti asmenys - rašykite man asmenine žinute. :) Dėkoju už pagalbą gerinant Modai.lt tinklapį. -------------------- Forumo taisyklės | Tinklapio taisyklės |
| domas |
Pranešimas #7
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 10 Statusas: Nariai Pranešimai: 208 Užsiregistravo: 29.01.2010 |
Rusų kalba... Jos per daug... Kalbu apie langą, iššokanti paspaudus reputacijos padidinimo, ar sumažinimo mygtukus. Šios kalbos nesimokiau ir nesimokau, tad nė vieno ženklo nesuprantu. Siūlau šį sakinį išversti į lietuvių kalbą. Iš anksto dėkoju :) |
| OptimusPrime |
Pranešimas #8
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 6 Statusas: Nariai Pranešimai: 204 Užsiregistravo: 31.01.2011 |
Pas mane yra tokia beda, kad nerodo kas yra Online. Čia man vienam taip? |
| es11 |
Pranešimas #9
|
| Aktyvus dalyvis
Reputacija: 0 Statusas: Nariai Pranešimai: 81 Užsiregistravo: 4.02.2012 |
Ne vienam. pas mane ir tas pats Ir su Domu sutinku. |
| Gintarėlis |
Pranešimas #10
|
![]() Dalyvis
Reputacija: 3 Statusas: Nariai Pranešimai: 23 Užsiregistravo: 2.02.2012 |
Man ir pradėjo neberodyt. -------------------- Už šį komentarą ž savaitei neteko komentavimo teisių Komentaro tekstas: BELARUSOKAS, o tave pisa kad galima negalima? Geras traktorius, maladec. |
| BaRtAs |
Pranešimas #11
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: -1 Statusas: Išsiuntėjas Pranešimai: 141 Užsiregistravo: 10.08.2011 |
Man taip pat neberodo šitos lenteles kur rodo,kad yra prisijungusiu |
| Tomukas_ |
Pranešimas #12
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 39 Statusas: Nariai Pranešimai: 153 Užsiregistravo: 5.02.2012 |
man ir seniai jau |
| iGn |
Pranešimas #13
|
![]() Aktyvus dalyvis
Problemą žinom ir sprendžiam. -------------------- Forumo taisyklės | Tinklapio taisyklės |
| Suvirintojas |
Pranešimas #14
|
![]() Aktyvus dalyvis
neveikia forume mygtukas "Cituot",kai ji paspaudi,tave numeta y temos virsu ir viskas... |
| Nick77 |
Pranešimas #15
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 42 Statusas: Nariai Pranešimai: 102 Užsiregistravo: 23.02.2012 |
Meta error kaip bandai issiusti AP tipo jusu I'd neegzistuoja. Dauk naudojuos tel internetu, pries tai to nebuvo. LeLeSiuS tipo sake ribotas zinuciu skaicius o ju issiuntes esu vos tik tris. |
| BELARUSOKAS |
Pranešimas #16
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 8 Statusas: Nariai Pranešimai: 112 Užsiregistravo: 20.01.2012 |
klaida spaudi Landwirtschafts simulator 2011 traktoriai ir raso ne claas o class -------------------- LAUKIU LABAI KADA SUKURS MTZ 952.4 MODA |
| Deiwisio |
Pranešimas #17
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 2 Statusas: Nariai Pranešimai: 275 Užsiregistravo: 21.02.2010 |
Cia man vienam klaida tokia, kad neveikia mygtukas kuris leidzia talpinti foto, paspaudi ir nieko neivyksta, kitos knopkes leidzia ir nuoruodas det ir video, tik ta viena neveikia |
| FraMas |
Pranešimas #18
|
![]() Aktyvus dalyvis
Reputacija: 24 Statusas: Nariai Pranešimai: 232 Užsiregistravo: 13.01.2011 |
man irgi tokia pati beda :( |
| es11 |
Pranešimas #19
|
| Aktyvus dalyvis
Reputacija: 0 Statusas: Nariai Pranešimai: 81 Užsiregistravo: 4.02.2012 |
Man irgi. |
| iGn |
Pranešimas #20
|
![]() Aktyvus dalyvis
Deiwisio, čia forume ar tinklapyje? -------------------- Forumo taisyklės | Tinklapio taisyklės |
![]() ![]() |
1 narys(-iai) skaito šią temą (svečių: 1)
Nariai: 0
| Dabar yra: 22 Geg 2012 11:13 |