Emilis edits
Cia kelsiu savo redaguojamus modus (ls13)
-
Sveiki, Sugalvojau sukurti tema, kurioje kelsiu savo edtinamu modu nuotraukas, aprasymus :)
Stai keli mano editinti modai (tokiu kur spalva pakeista ar lempu prideta neskaicioju) ant ls13 zaidimo:
MTZ-50
Yra arimo modas, kraiposi tiltas, ariant padideja apsukos, ariant labiau dumina, darinejasi durys, issiima kabe (serga), veikia stbdziu zibintai, realaus dydzio neradau bugu ir t.t.
free photo hosting
.......................................................................................................................................................................................................
MTZ-52
Yra arimo modas, kraiposi tiltas, ariant padideja apsukos, ariant labiau dumina, darinejasi durys, issiima kabe (serga), veikia stbdziu zibintai, realaus dydzio neradau bugu ir t.t.
online photo sharing
.......................................................................................................................................................................................................
JUMZ-6L
photo sharing websites
JUMZ-6KL
image
NIVA
(wip) Model: lssa modding team
online photo storage
Siam kartui tiek. Laikas nuo laiko pildysiu sia tema :)Paskutinį kartą redagavo: emilis456 22 Lapkričio 2012 - 13:0322 Lapkričio 2012 - 12:58 / #1 -
ikelk i modai.lt22 Lapkričio 2012 - 13:01 / #2
-
Ka ikelt? mtz 50 jau ikeltas
Ne i tema, bet uz ka man tie ispejimai???Paskutinį kartą redagavo: emilis456 22 Lapkričio 2012 - 13:1622 Lapkričio 2012 - 13:14 / #3 -
emilis456,
Už tai buvai sukure 4 kartu tema tapacia, 3 tema istrinau viena palikau, mes nemeluojam net gokaslt irgi mate.....Paskutinį kartą redagavo: Jancelt193tu 22 Lapkričio 2012 - 13:2222 Lapkričio 2012 - 13:22 / #4 -
emilis456,
Tu tik modeli dejai ant kito kombaino ar viska konvertinai?22 Lapkričio 2012 - 13:32 / #5 -
Modeli dejau, nes neina konvertuot man.22 Lapkričio 2012 - 13:48 / #6
-
22 Lapkričio 2012 - 15:08 / #7
-
emilis456,
aisku. Galetum man pagelbet del mtz? Pabaiges tau tikrai duociau. Man tereik scriptu eilutes pora pakeist o as nemoku
emilis456,
aisku. Galetum man pagelbet del mtz? Pabaiges tau tikrai duociau. Man tereik scriptu eilutes pora pakeist o as nemokuPaskutinį kartą redagavo: mtz80 22 Lapkričio 2012 - 15:1022 Lapkričio 2012 - 15:10 / #8 -
Sveiki, susiduriau su problema kurdamas t25. Noreciau parprasyti, kas galetu padaryti tai:
image sharing
Planuojamos funkcijos siame traktoriusje:
arimo modas, kraiposi tiltas, ariant padideja apsukos, ariant labiau dumina, darinejasi durys, issiima kabe (serga), veikia stbdziu zibintai, realaus dydzio t.t.
Kas pades, tam duosiu si t25. :)OVIDIJUSx Patinka ši žinutė.23 Lapkričio 2012 - 11:00 / #9 -
emilis456,
Aš galiu padėt, skype į pm atsiųsk. :)emilis456 Patinka ši žinutė.23 Lapkričio 2012 - 11:35 / #10