Tėviškės žūb
zemes ukio bendrove
-
Sveiki vis
Tai nusprendziau atidaryti zub reikia 4 zmoniu 2 jau esam rimtam zub veiklai.
Seniau nelabai turejau laiko nes darbai darbai ir darbai.
Bet sendien atsidariau reliamia gyvenimia versla nupirkau dideli garaza su broliu tai manau bus laiko daugiau ir tesiu sava mekstama zaidima.
Map bus Ls15_Czech_map_by_CoufyV2_rozbal su istaisytom log klaidom
Amzius nuo 17 metu jokiu dlc nereikia losim tik su orginalia tehnika
Rasykit man i pm ka sudominau
Zaidimas bus ant serverio.
Zaisim vakarais arba susitarsim23 Sausio 2015 - 13:25 / #51 -
noreciau prisijungti prie jusu28 Sausio 2015 - 22:49 / #52
-
29 Sausio 2015 - 01:11 / #53
-
Ieskomi darbininkai
Reikalingi traktoristai,furistai,kombainistai.
Tureti ts 3 programa butina sneketi.
Is viso reikia 7 zmoniu.
Zemelapis
Bantikow
Darbo laikas bus aiskus kai surinksiu sutvia
vieta; serveris 8 zmonem
man i pm nk nerasot kas neturit 17 metu net nebandykit apgaudinet nes reiks zmones sneket
is kart isryskinu tokius apgavikus kurie vaidina kad jiem tiek metu kiek as reikalauju.
Tehnika beveik visa orginali ir galinga.
Jai man parasot iskart duodat skype jai ne per 1 diena nesusisieket iskart ismestas nezaisiu as su tokiais kurie prisipraso paskui dinksta.Atsiranda paskui po menesio ir klausia ar as da neismestas tokius is kart metu lauk.
Jai as priimu turit dirbt gerai tvarkingai priziuret jum skirta tehnika.Nepalikinet laukuos kai baiget zaidima tokie bus iskart salinami is musu gretu.
Jai bus tokiu kurie ateina pasiziuret kaip serveris veikia iskart ban ir paskelbsiu per modai lt
apie sita zmogu kad jam butu neimanoma susirast darbo kitosia zemes ukio bendroveja.
Ispejimai
sita taisykle bus ivesta kai tik pradesim dirbt
3 ispejimai krentat lauk
1.Jai neprisijunget taru laiku bet pranesat isanksto 0.5 ispejimas.
2.jai paliekat tehnika laukuos 3 ispejimai ir krentat lauk.
3.Jai kas pasako kad vazinejat kur papuola 1 ispejimas.
4.Jai neklausot vadovu 1.5 ispejimai.
5.Jai nesnekat per ts 3 programa 1ispejimas
todel nes kai kas bando filmuot o jie susirasineja.
6.Jai imat ne sava tehnika 0.5 ispejimas.
Tai tiek po kolkas taisykles ivestos todel nes dauk esu susidures su tokias zmonem ir buna burdakas kiti ateina rimtai palosto ir nenori jie su tokias dirbti ir patys iseina is bendroves.
Ir beto man nereikia metyt bereikalo pinigus ant serverio
Todel jai esi geras darbininkas,tvarkingas,klausantis vadovu prasom rasot man ir busit idarbintas.1 Vasario 2015 - 10:36 / #54 -
Pagaliau pradejom darbus darbininkai rinktiniai vis visus gan gerai zinau.
Direktorius-Ramos
Pavaduotojas-Ramass
Agronomas-Luxos
Darbininkai
Gedis13
Arturas
Vytautas
Minde
Mindaugas
Tomas
Zydrunas
Janciukas
sioks toks video
Darbai purskimai,kulimai,sienapjute.
Dirbam vakarais
ačiū uz demesi.3 Vasario 2015 - 01:10 / #55 -
trukstami modai
metu cia nes skype grybaujamindaugas1995 Patinka ši žinutė.3 Vasario 2015 - 09:01 / #56 -
3 Vasario 2015 - 10:26 / #57
-
Kaip vyruciei sekas. Klaidos mapo istaisytos gal ?Ramos Patinka ši žinutė.3 Vasario 2015 - 12:17 / #58
-
ginnciukc,
Tai kad nėra klaidų viskas veikia kaip ir turi būtRamos, Farmeris26 Patinka ši žinutė.3 Vasario 2015 - 13:19 / #59 -
ramass,
Veikia gal ir gerai,as norejau pereit i sita mapa,patikrinau yra 5 klaidos.o tikrinu per hosta,raso ir kokia klaida bet kai anglu nei bum bum tai nezinau rimtos ar nerimtos klaidos.o seip mapas jega sitas.
O del tvarkos liuks,taip ir toliau laikikyte.turi but tvarka visur,kaip realeme gyvenime,taip ir zaidime.nebus tvarkos,nebus zubo.Ramos Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: ginnciukc 3 Vasario 2015 - 13:253 Vasario 2015 - 13:23 / #60