Mmst modding team
-
goldenshoes,
Nu jei nori pažiūrėti, tai eik ir paieškok.28 Sausio 2015 - 19:53 / #21 -
28 Sausio 2015 - 20:49 / #22
-
Simka,
O ar aš kažka minejau apie modifikacijas tamsta ką ? Aš parašiau ta komentara ne todel kad (oi va atsirado dar viena grupe) o todel kad paraše pakeist kapota, nes mat nepatinka kad nuimtas nuo kito traktoriaus, todel ir parasiau kad ''va prasideda skundai'' kitaip sakant , ir išsišokimai mano, mano atsiklausk pirma, ir t.t visi jus daret nuo tokiu pat dalyku (kreipiuosi i MODU kureju augštuomene) kur i visus kitus pradininkus žiuri iš apačios, ir iškar smerkia kai pajam kokia detale ir pradeda grasinimais kad nebeduosim modu, Bet bukit mieli nepamirškit iš kur jusu šaknys kilo, nuo tu paciu modifikaciju daliu vagiu ir nepradeki čia mano dalys neliesk, o padekit patarkit... Nors tai kad atsitiktu tikrai ABEJOTINANTZ Patinka ši žinutė.28 Sausio 2015 - 22:43 / #23 -
Raimondas,
Dėl dviejų paskutinių sakinių su tavimi pilnai sutinku, kad viskas prasidėjo nuo tų pačių dalių vagimo lyg jūs to paties nesate dare ;)Tautvidokas Patinka ši žinutė.28 Sausio 2015 - 23:00 / #24 -
Raimondas,
Mes su tuo kapotu neturim nieko bendro ir mums visiškai neįdomu, ar jis nuimtas, ar jų pačių darytas. Labas1 turėjo omenyje, kad kapotą reikia keisti ne dėl to kad jis kieno tai nors nuosavybė, o dėl to, kad jis nesižiūri prie bendro vaizdo. Manau supratai, o mes į nieką nežiūrim iš aukštai, nes visi skirtingi, visi lygūs. Sėkmės tiek tau, tiek šiai komandai.28 Sausio 2015 - 23:25 / #25 -
McPj gandras,
Labai protingai pasakyta, nei aš nei tu nenorim barniu,nes tai tik ir išrutelioja, o dabar beliko stebėt ką jie mums dar parodys :) Viso sekmesSimka Patinka ši žinutė.28 Sausio 2015 - 23:36 / #26 -
1 Vasario 2015 - 17:32 / #27
-
cia galima acisiust?????1 Vasario 2015 - 17:33 / #28
-
aaaaaaaaaaaa,
Taip.1 Vasario 2015 - 17:34 / #29 -
aaaaaaaaaaaa,
Taip galima :)1 Vasario 2015 - 17:35 / #30