Luknių žemės ūkio bendrovė
*Luknių žemės ūkio bendrovės darbų foto*
-
Iš vakar darbų.
Pabaigiau tręšt laukus, nupjovėm 3 laukus žolės, 1 lauką dėsim į silosą, o kitus į šieną ir į baltus suksim. Darius vartė, aš pjoviau. Pripilė man rytojui sėklos Darius, nes reiks važiuot pabaigt žolės gabalėlį užsėt
Ieškomas 1 aktyvus vakarais darbuotojas. Noryntis rašot y skype : mantixsas1Paskutinį kartą redagavo: Ukininkas_Mitulka 9 Birželio 2015 - 08:469 Birželio 2015 - 08:46 / #21 -
Iš dviejų dienų darbų..
Vakar nežaidėm, nes turėjau reikalų, negalėjau serverio paleist..
Taigi, Darius suvartė žolę, o aš sugrėbiau. Tada išvežiau šieną. Pardaviau džipą, nes jau atgyvenęs buvo... Pirksim naują po kelių sezonų Ir buvo nupirkta nauja sejamoji prie kirovo, bus žymiai greičiau taip apsisėti ir sutaupysim kuro ir laiko, negu vargtumėm su tom mažom dviem sijalkėlėm :D 1 pardaviau, o naujają palikau, laikui bėgant parduosim. Ir nupirkta nauja šakė ruiliams ir platforma ruiliams, trąšoms.. Suruošiau presavimui ir viniojimui traktorius vakare kipsim į darbus vėl11 Birželio 2015 - 14:29 / #22 -
Baiginėjom presuot žolę, kitus suviniojom, o kitus palikom šienui. Darius presavo, o aš viniojau. Rulonus susivešim po sėjos. Šiandien kipsim į sėjos darbus, tikiuosi jei viskas gerai eisis šiandien turėtumėme užbaigti :)
P.S darbuotojų vardų nesimato, nes hudhideris senesnis Reiktų naujesnį parsisiust.12 Birželio 2015 - 10:07 / #23 -
12 Birželio 2015 - 11:01 / #24
-
12 Birželio 2015 - 18:52 / #25
-
Pabaigiau sėją vienas pats, nes šiandien nieks neatėjo į darbą..
Pasėti 2 rapso laukai, kviečių, miežių ir runkelių. Visko po 2 laukus. Naujoji sėjamoji eina puikiai, labai greitai apsėjau viską :) Kirovui netgi nėra ka veikt tokia sejamaja tempt.. Rytoj kipsim į ruilių vežimą, ir bandysim mėšlus kažkur vešt laukPaskutinį kartą redagavo: Ukininkas_Mitulka 12 Birželio 2015 - 23:3412 Birželio 2015 - 23:32 / #26 -
13 Birželio 2015 - 21:06 / #27
-
14 Birželio 2015 - 14:27 / #28
-
Baigėm reikalus su ruiliais, pradėjom kūlimus jau beveik viską nusikūlėm, tik beliko 1 kviečių laukas kulti, bet lietus užklupo tai namo ir pradėsim srutas vešt ir šiaudus kol baigs lietus lyti.. Ir išsinuomavom kombainą, kad galėtumėm greičiau nusikulti, kol lietus neužklupo, bet nespėjom nukulti..DariussMadafaka, dafukas Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: Ukininkas_Mitulka 15 Birželio 2015 - 21:5115 Birželio 2015 - 21:51 / #29
-
Baigėm kulimus, susivežėm šiaudus, 15 pardavėm ruilių, nes šiaudų gana daug turėjom.. Nupirkau sėklų, nupirktas naujos lėkštės 8m vaderstad. Išsinomavom rąstams fiskarą rytoj lėksim į mišką. Parduotas John derre dėl techninių nesklandumų ( game ) ir pirkssim naują new holland. Rytoj apsisėjam ir truputį lėksim į mišką apretint miškelio, nes reikia pinigų ant naujo kombainobulvekasis, dafukas Patinka ši žinutė.16 Birželio 2015 - 22:32 / #30