Modifikacijos klaida
Traktoriu virpejimas....
-
Sveiki kreipiuosi i visus traktoristus pagalbos!!!! Gal kas zino del kokios priezasties ilgiau pavazinejus pakeitus kelis zemelapius mano kai kurie traktoriai tarsi pradejo virpeti? Ratai tarsi nori suktis tai viena tai kita puse ir taip vyksta tada kai traktorius stovi vietoje.... Kai traktoriai juda to virpesio nelieka... Butu smagu jei kas yra susidures su panasia problema man galetu padeti! Gal yra koks fix'as ar panasiai....14 Birželio 2015 - 03:55 / #1
-
gal koki moda parsisiuntes kuris sukelia virpesius ARBA SU DAUG BUGU14 Birželio 2015 - 05:05 / #2
-
UnknownGuy,
jo o tu updata koki pasidares nas man su naujausiu lygei tas patsBoris Patinka ši žinutė.14 Birželio 2015 - 09:14 / #3 -
Ramos, mintis del update man sukele klausimu nes iki update buvo viskas tvarkoje liktais ir vakar kai updatinau prasidejo... bet ne visiems modams....14 Birželio 2015 - 11:28 / #4
-
UnknownGuy,
taip nevisiems bet daugumai ypac kurie padaryti su arimo modu as sendien bandziau gal apie 10 jonderu tai visi juda belenkaip palieki vienoja vietoj o jis per kelias sekundes atsiranda kitoja kiti ratai sukinejas kai islipi nu va is konvertuotu modu liko nk gero maladiets ge kad taip padare
jau su beta taip padarte buvo tikrai mazai daba traktoriu geru kad tokio dalyko nebutu14 Birželio 2015 - 11:52 / #5 -
As tu modu daug nenaudoju, bet man su ne vienu modu taip nebuvo nei iki update nei poPingo Patinka ši žinutė.14 Birželio 2015 - 12:06 / #6
-
goldenshoes,
nu isidek sita nu cia pirmas pasitaikias modas14 Birželio 2015 - 12:09 / #7 -
goldenshoes, si moda turiu jam taip nera... bet jau isiaiskinau, cia update'o kalte del modu nesklandumu...
Ramos, jeigu gerai tave supratau tai tokie dalykai vyksta tik modams kurie yra konvertuoti is senesniu Fs versiju?Paskutinį kartą redagavo: UnknownGuy 14 Birželio 2015 - 12:2314 Birželio 2015 - 12:21 / #8 -
UnknownGuy,
Lengvai ištaisoma klaida14 Birželio 2015 - 14:17 / #9 -
Butu malonu jeigu pasakytum kaip istaisyt tuomet14 Birželio 2015 - 17:01 / #10