Uab transflex logistics
-
Naujienos
Labas vakaras kolegos vairuotojai, taigi šiandien atvyko dar vienas komplektukas į mūsų autoparką tai yra:
Mercedes Benz 1848
Metai: 2013-3
Euro paketas: Euro5
Spalva: Balta
Kilometražas: 652000
Galingumas: 476AG (350kW)
Greičių dėžė: Automatinė
Krone SDP 27
Metai: 2015
Greitų metų turėtų pasirodyti ir sekantis mūsų autoparko komplektukas.
Kol kas tiek.
Pagarbiai: UAB TransFlex Logistics Direktorius Darius.17 Sausio 2018 - 22:40 / #51 -
Labas vakaras, vairo broliai.
Esu naujas TransFlex Logistics darbuotojas. Seniai teko dirbi savo numylėtą darbą. Tad tik sužinojęs, kad vilkikas atriedėjo į įmonės autoparką nieko nelaukęs susisiekiau su administraciją ir pasiteiravau, kiek dar man reikės laukt ir griaužti save, kad negaliu daryto to, kas man labiausiai patinka :D . Ir administracija pranešė, kad nors ir dabar. Dokumentai buvo sutvarkyti, kelionės maršrutas vadybininko buvo jau paruoštas. Tad sėdau į savo mašiniuką, susikrovęs viską ko gali prireikti ir išvažiavau į įmonės garažą. Ten pasitiko mane nuostabaus grožio vilkikas. Na ir pirma kelionė nebuvo tokia jau ir ilga gal greičiau, kaip pabandymas ar tiesiog apšilimas prieš rimtus darbus. Tai keliavom į Estija į šiauriausia jos miestą Narvą. Kelionė buvo maloni, be jokių nesklandumų ir ganėtinai trumpa, bet vilkikui pažinti laiko užteko.
Na ir kaip gi kelionė be kelių užfiksuotų akimirkų iš jos.Šiam kartui tiek. Gero kelio visiems ;)
Pagarbiai: UAB TransFlex Logistics darbuotojas Povilas.Paskutinį kartą redagavo: FūristųTėvas 18 Sausio 2018 - 18:4618 Sausio 2018 - 18:45 / #52 -
Dar truputi...
Labas rytas vairuotojai, kaip ir sakiau, kad turėtų pasirodyti dar vienas mūsų autoparko kompletukas taigi štai jis:
Volvo FH 13 GLOBETROTTER XL
Metai: 2013-8
Euro paketas: Euro5
Spalva: Balta
Kilometražas: 668000
Padangų likutis: 65%
Galingumas: 460AG (338kW)
Greičių dėžė: Automatinė
SCHMITZ SDP 27
Metai: 2013
Ašių skaičius: 3
Pakeliamoji ašis: Taip
Kol kas tiek tu naujienų, greitų metų naujokas mūsų prisistatys save ir papasakos plačiau.
Iki susitikimų kelyje.
Pagarbiai: UAB TransFlex Logistics Direktorius Darius.Paskutinį kartą redagavo: djdariuxx131 19 Sausio 2018 - 11:2319 Sausio 2018 - 11:23 / #53 -
Sveiki, taigi senokai nesirodžiau, bet štai aš vėl čia :)
Taigi kaip ir girdėjote iš kolegų, jog pradėjome vykti į visą Europą, šiuo metu ten ir lankausi, daug nepasakosiu viską pamatysite nuotraukose.
Reisas: Kaunas(LT)- Civaux(F)
Krovinys: Sunkvežimių padangos
Pagarbiai: UAB TransFlex Logistics vairuotojas Justinas.19 Sausio 2018 - 20:38 / #54 -
Sveiki
Kaip minėjo mūsų šefas buvo parvaryti du vilkikai su puspriekabėmis ,tai aišku kad jie nestovės tad ir jau turim pora nauju vairuotoju aišku jie jau patyrę ir patikimi šioj rinkoj tad jie ir perėmė šiuos vilkikus.
Gerai o dabar truputis apie mano kelionę o važiavauS.Petersburg RUS - Amsterdamas NL
Štai pasikroviau ir pajudėjau link uosto
Štai ir atvažiavau į uosta lauke 14h kėlimasis jūra
Pagaliau ant savų ratų ir pats atsakingas už save
O toliau kaip ir visados ilsėjaus važiavau valgiau ir kol pasiekiau tikslą
Štai pasiekiau Nyderlandus
Vakare pasiekiau išsikrovimo bazePagarbiai: UAB TransFlex Logistics vairuotojas AurimasPaskutinį kartą redagavo: aurimasas 19 Sausio 2018 - 21:5419 Sausio 2018 - 21:53 / #55 -
20 Sausio 2018 - 02:44 / #56
-
Pirmieji 50tūskt. kilometrų, vilkikas ir toliau rieda nestabdo :)
Pagarbiai: UAB TransFlex Logistics vairuotojas Justinas.Paskutinį kartą redagavo: Justas615 20 Sausio 2018 - 13:4220 Sausio 2018 - 13:41 / #57 -
Sveiki, esu naujas firmos vairuotojas, bet tikrai ne naujokas už vairo, todėl gavau viena iš naujų sunkvežimių Volvo FH 13
Įkelsiu keleta akimirkų iš kelionės Kaunas-Oradea
Taigi tik atvykęs į garaža pamačiau jog viskas jau suruošta: vilkikas patikrintas, bei pakarautas, tad nieko nelaukdamas susidedu šmutkes ir į trasą.
Pauzė
Na ir vietoj jau išsikraudinėju.Paskutinį kartą redagavo: Okami 20 Sausio 2018 - 15:3620 Sausio 2018 - 15:35 / #58 -
Kagi sveiki
Kadencija baigėsi ir judu jau link Lietuvos .Salzburg A - Kaunas LT
Pakrovė mot blokus ir pajudėjau .
nu ir už klupo mane
bet tai ilgai netruko kaip prasidėjo taip ir baigėsi ir vel pro debesis išlindo saulutė
Štai jau pasiekiau Čekija
Kadangi artėja pertraukėlė tad suku į kolonėlę ,ten apsipirksiu užkąsiu ir judėsiu toliau.
Pavakarį pasiekiau Lenkija
Po ilgos dienos metas ir ilgesniam poilsiui LABANAKTIS
Pagaliau jau beveik namie tik neaišku kiek teks laukti kol iškraus
Bet dėje užtrukau iki vėlumos iškrovė tad važiuoju garažą ,ten dar kol susitvarkysiu viska ateis ir vidurnaktis
Štai ir viskas vilkiką paruošiau kitai kadencijai užrakinau garažą ir išėjau namo gerai kad gyvenu netoli bazės 10 min ir namie
Štai ir namie
Na štai tiek tų mano nuotykiu.
Pagarbiai: UAB TransFlex Logistics vairuotojas Aurimas
P.S. Kolegom kurie kelyje gerų ir smagių akimirkųPaskutinį kartą redagavo: aurimasas 20 Sausio 2018 - 22:5120 Sausio 2018 - 22:49 / #59 -
21 Sausio 2018 - 17:07 / #60