Žūb agrotekas

  1. Atsijungęs

    djdariuxx131

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 174

    Patinka: 745

    Apdovanojimai: 4



    Sveiki ūkininkai, norėčiau jums pristatyti 2021.11.23 įsikūrusia ŽŪB Agrotekas šis ūkis įsikūręs yra Haut-Beyleron miestelyje.

    Istorija: Šį ūki radome naršydami po skelbimus, kuri žmogus pardavinėjo jo kainą buvo apie 800 tūkst. Šis ūkis jau turėjo keletą dirbamų laukų, pradinį technikos parką todėl su kolega pasitarę nusprendėm jį nupirkti. Bet kitas klausimas buvo, kaip ji pavadinti todėl su kolega ir kitais pažystamais draugais prie butelio už naujo ūkio nupirkimą svarstėm, kaip jį pavadinti ir iš 100 variantų galutinai nusprendėm, kad pavadinimas bus ŽŪB Agrotekas. Po poros dienų atvažiavę į ūki blaiviom akim pamatėme, kad reikia truputi apsitvarkyti aplinką, patvarkyti kai kuriuos pastatus bei silosine, kuri buvo kiaura todėl nieko nelaukdami griebėm plaktuką, vinių, skardos ir judėjome į darbus, kai pamatėme atvažiuojanti kaimyną ūkininką, kuris pasiūlė mums savo pagalbą tvarkant ūkį taigi po poros dienų ūkis įgavo visai kitą įvaizdi ir dėka draugiškų bei malonių kaimynų, kurie mums padėjo sklandžiau startuoti.
    Žinoma pradžiai pasiėmėme 500 tūkst. paskolą, kad galėtumėm pasistatyti papildomų garažų ir dasipirkti technikos, kurios mums truko.
    O dabar, kai viska ko mums reikia turime iš technikos kimbame į darbus!


    Beto ŽŪB Agrotekas ieško darbuotojų, kurie būtų aktyvus, N16, nusimanantis apie žemės ūki, draugiški, sukalbami ir turintis gerą nuotaiką. Jeigu manai, kad esi tinkamas raštelk į DC `ᴘᴜᴋᴋᴜᴛᴛɪꜱ#7913
    bmwtm, Tautvis Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: djdariuxx131 29 Lapkričio 2021 - 02:29
    29 Lapkričio 2021 - 02:23 / #1

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod