Artimų žmonių vilkikai
-
o ką reiškia tas užrašas TIR? gi ne šiaip sau vis dėl to ta lentelė būna pritvirtinta ant vilkiko ar puspriekabės5 Kovo 2016 - 18:59 / #71
-
5 Kovo 2016 - 19:16 / #72
-
5 Kovo 2016 - 20:20 / #73
-
5 Kovo 2016 - 20:25 / #74
-
... maniske :D24 Kovo 2016 - 10:34 / #75
-
rašiau chat'e, bet jokio atsako taip ir nesulaukiau, tad tikuosi jo čia sulaukt..ar gali būti taip, kad puspriekabės stabdys yra kitoj vietoj nei ten pačiam gale, kaip įprastai būna? esmė yra tokia, kad antradienį man egzas CE kategorijos, ir mokykla kai tyčia nusipirko kitą puspriekabę, apvažiavau kelis kartus, nu blyn..niekur to stabdžio nemačiau30 Liepos 2016 - 09:30 / #76
-
Suvirintojas,
O kam tau tas stabdis?Gi slangas atjungus automatiskai uzstabdo,bent jau man regitroj nieko nesake kad neuzspaudziau,per mokyklinius kiek vazinejom tuo labiau nei karto neminejo atkabinant,kad pries tai uzspaust stabdi nuejus. O siaip nesu mates kad kitoj vietoj butu nei gale,jei tu cia dar tik mokyklini laikysi tai klausk destytojo kas neaisku ir viskas,gi ne pirma syki vaziuosi su juo.30 Liepos 2016 - 11:23 / #77 -
Gyt1s,
tame ir esmė, kad man jau pasibaigė mokykliniai..dabar tik jau regitrinis liko, o dar kai tyčia ir papildomo pravažiavimo nepasiėmiau, nes galvojau, kad laikysiu su ta senąja..o šiaip, mane mokykloj mokė,kad reik pirmiau jį nuspaust, tada ten eit kojas pasikelt, ir tada šlangas junginėt šalin..aš visą laiką taip ir darydavau..tad nenoriu rizikuot, kad kartais neprisipistu dėl to, nes būtų *vulgarus žodis, jai vien dėl to įpistų kritinė klaidą..chuj ten žinosi, kaip jam susišvies ar kokios nuotaikos jis bus..be to, tu Klaipėdoj laikiai?30 Liepos 2016 - 11:48 / #78 -
Suvirintojas,
ne as siauliuose laikiau.Idomiai cia delto,man nei karto neminejo kad pirma ji uzspaust reik,tiek regitroj tiek per mokyklini.O siaip jis vistiek kazkur turetu but,gal nepastebejai tiesiog.30 Liepos 2016 - 22:00 / #79 -
Keliu velniai :D17 Rugsėjo 2016 - 17:31 / #80