Jūsų dviratės transporto priemonės.

  1. Atsijungęs

    RoSH

    Narys: Pažengęs

    Nariai

    Žinutės: 29

    Patinka: 123

    Apdovanojimai: 2

    Maniškis. Nuotrauka daryta preita sezona. Bet vistiek nieko nepasikeitės

    sosas, Lukas, adas7250 ir kitas 6 Patinka ši žinutė.
    30 Birželio 2014 - 10:07 / #591
  2. Atsijungęs

    Domantas

    Narys: Aktyvus

    Senbuvis

    Žinutės: 595

    Patinka: 3226




    Būna ir taip bully
    VOLVO FH, massey, Lukas ir kitas 11 Patinka ši žinutė.
    2 Liepos 2014 - 21:31 / #592
  3. Atsijungęs

    massey

    Narys: Aktyvus

    Moderatoriai

    Žinutės: 411

    Patinka: 1657

    Apdovanojimai: 2

    Jega, stilingai visi atrodysim, kai varysim su dviraciais ir dar tom komunalininko liemenem wink arba kaip agurka su zaliom. Seniai as sakiau kad ta seima nupust nuo vaizdo reik. Ir dar motociklininkams reiks kiek girdejau. Issivaizduoju baikerius su odiniais rubais ir sitom liemenem dienos metu lol
    Domantas Patinka ši žinutė.
    2 Liepos 2014 - 21:42 / #593
  4. Atsijungęs

    Katinas

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 170

    Patinka: 320

    Apdovanojimai: 4

    Dėl šviesų dieną - taip nesąmonė. Bet dėl liemenių ar šviesių rūbų, kad būtų lengviau pastebimi dviratininkai tai tikrai už. Ne vieną kartą galima nunešt nuo vaizdo važiuojant su mašina tą dviratininką dėl to, kad yra sunkiai pastebimas. Tad neverkit, kad važiuojant važiuojamąją dalimi ne dviračiu taku reikia užsidėti liemenę, pastebėti jus bus žymiai lengviau ir naktį būsit geriau matomi, nes visados su savimi tą liemenę turėsit. Kol važinėjat dviračiu tol atrodo, kad "aj pamatys" ir t.t. bet kai pradedi važinėt mašina tai pamatai, kad kartais neesat taip gerai matomi kaip jums atrodo. Dar galėtų policija griežčiau bausti dviratininkus už KET nepaisymą, nes ne vienas dar pasivažinės ant kapoto.
    2 Liepos 2014 - 22:25 / #594
  5. Atsijungęs

    massey

    Narys: Aktyvus

    Moderatoriai

    Žinutės: 411

    Patinka: 1657

    Apdovanojimai: 2

    Katinas,
    Tai tam vairuotojui ir duotos akys kad jis pastebetu ta dviratininka ypac diena. Nakty arba siaip tamsiu paros metu suprantama, tikrai reikia, bet diena kai sviecia saule, giedra ir t.t. Kas tu nepastebesi tu to dviratininko? Nesu jau as tiek daug girdejas, kad sviesiu paros metu butu partrenkti dviratininkai arba suzaloti. Jeigu kas ir atsitinka tai del vairuotoju girtumo, nedemesingumo kelyje ir del virsito greicio palenda po ratai dviratininkai. Pvz jai tave akina saule ir tu nepastebi dviratininko tai kas kaltas? Dviratininkas kuris nedevejo tos liemenes nes tu jo nepamatei nes saule tuo tarpu tave apakino? Ir be be to tu seniausiai butum pastebejes ta dviratininka, nebet ten kos posukis staigus ar taip koks velnes. Tu sakai sviesos kam reikalingos masinom diena o del dviratininku tai turi diena vazineti su liemenem. Nezinau sorry as taves nesupratau. Skirk kur masina o kur dviratininkas su dviraciu. Masina yra masina, jai visai kitokie reikalavimai, ir tas istatymas del sviesu seniai jau yra ir taip jau bus.
    Paskutinį kartą redagavo: massey 2 Liepos 2014 - 22:53
    2 Liepos 2014 - 22:52 / #595
  6. Atsijungęs

    Katinas

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 170

    Patinka: 320

    Apdovanojimai: 4

    Šiaip tais šneka ėjo apie šviesas dviračiams, o ne mašinoms. Ir taip dviratininkai nekaltučiai, jie niekad niekad nesukelia pavojaus kitiem eismo dalyviams, tik kiti jiems tai sukelia. Iš toliau pastebėjus kliūtį lengviau galima numatyti jo veiksmus kai tu privažiuosi arčiau jo, o ne paskutinę minutę. Be to šįmet tai pas mus tikrai daug saulėtų dienų, kada važinėja su šviesiais rūbais. Pasiskaitykit čia kur tie reikalavimai taikomi, ir kada jų reikia paisyti. Prisiklauso visokių VBS ir tada eina skundžiasi, kad pridaryta nesąmonių, kai yra parašytos išimtys kada to nereikia. Užsienyje patys žmonės rūpinasi savo saugumu ir važinėja su įvairiom liemenėm ir t.t.
    Paskutinį kartą redagavo: Katinas 2 Liepos 2014 - 23:26
    2 Liepos 2014 - 23:25 / #596
  7. Atsijungęs

    massey

    Narys: Aktyvus

    Moderatoriai

    Žinutės: 411

    Patinka: 1657

    Apdovanojimai: 2

    Katinas,
    Jo del sviesu tai susimaisiau sorry. Zinai ka pasakysiu man vienodai ar reikes tu liemeniu su dviraciu ar ne. Reiks tai reiks, aisku man tai nlb patinka ta mintis, bet cia kiekvienam savaip atrodo. Bet kaip del motociklininku, jiems liemeniu reiks ar nereiks? Nes motcas sviesas turi kaip ir masina pastebet galima.
    2 Liepos 2014 - 23:42 / #597
  8. Atsijungęs

    LeLeSiuS

    Narys: Prisitrynęs

    Dalintojas

    Žinutės: 25

    Patinka: 146

    Apdovanojimai: 2

    massey,
    Dviratis vaziuojantis vaziuojamaja dalimi yra transporto priemone. Masina vaziuojanti vaziuojamaja dalimii yra irgi transporto priemone. Arklys su vezimu vaziuojantis vaziuojama dalimi yra transporto priemone.
    Toliau, Masinai vaziuojant ar diena/nakti yra butina ijungti sviesas, kam? Kad geriau pamatytum judanti objekta ir padetu atskirti is toli ar objektas juda ar ne, nes jis ryskiau matosi. Dviratis vaziuojantis vaziuojama dalimi pagal tave neturi sviesti nes mes tikrai pamatysime taip? Palygink masinos gabaritus kur zmones ne visi pastebi kartais per neatiduma, o dviracio gabaritu net su masina tikrai nelyginsi, taip kad sviesos dviratyje turi buti irgi, jos tik pades tau buti labiau pastebimam kelyje. Matyti kad nevairuoji dar masinos ir nesupranti to dalyko kaip dviracio nepastebi, o ypac per kamscius stebi tiktai eisma prieky kad neikistu kas nors pries nosi o dviratininkai duoda akis isverte palei veidrodelius.
    Ir pabaikime dar apie arkly su vezimu jeigu uzsiminiau, jiems irgi privaloma tureti atsvaitus gale o vadeliautojui liemene svieciancia. Kaip sitas istatymas buvo paskirtas niekas ne zodzio nesnekjo apie tai, o dabar bando sutvirtinti jusu sauguma dviratininku, turetumete dziaugtis tiktai.

    Kas Kam neaisku? Rasykite. Padesiu. :)

    3 Liepos 2014 - 02:14 / #598
  9. Atsijungęs

    Domantas

    Narys: Aktyvus

    Senbuvis

    Žinutės: 595

    Patinka: 3226

    Didžiausią pavojų kelia ne aprangos ryškumas, o automobilių vairuotojų laikymas dviratininkus antrarūšiais. Jau ne kartą pačiam teko su tuo susidurti. Visų pirma, daugybė vairuotojų važiuodami kalbasi telefonu, kuomet dėmesį beveik praranda. Dar blogiau, kai rašo žinutes. Vieną kartą nuleis kelioms akimirkoms galvą, o kitą pakėlus, dviratininkas jau gulės ant kapoto. Ir dėl to gali nepadėti net ir ryškios liemenės ar mirksiukai. Taip pat niekada nepraleidžia, užlindinėja. Jei mato, kad greitai atlekiu, beveik visad išlįs iš šoninės gatvelės taip, kad tektų kirsti per stabdžius, kad sustočiau neatsitrenkęs. Kitą kartą teko važiuoti pro sankryžą, ir smūgio, nors ir nedidelio, išvengiau tik dėl padaryto didelio kampo aplink mašinos kapotą. Vairuotojas matėsi, jog yra kažkoks psichopatas bei stoti net nesiruošė. Buvo prie pat, o vis dar palengva važiavo. Apsisukau, o už manęs lygiai taip pat pasiielgė ir su kitu dviratininku. Be to, kodėl būtent liemenės reikia? Ir ypač dienos metu? Dabar dviratininkų apranga yra gaminama kuo pastebimesnė, kartais per visą maikę eina atšvaitai. Manau, kad tokia apranga saulėtą dieną tikrai ne mažiau matytųsi. Ir beje, pasirinkus dieną ne liemenes, o mirksiukus, dviratis praranda savo ekologiškos transporto priemonės vardą. Ne ką geresni bus už automobilius, jei kas antrą ar trečią dieną dviratininkai išmes po papildomą pakelį elementų. O specialių vietų jiems išmesti dar ir paieškoti reikia.
    Vakar kaip tik išbandžiau liemenę, kadangi vienas dviratis pabirėjo, o ant kito nebuvo laiko persidėti mirksiukų. Paskutinį kartą taip nejaukiai važiavau tik žiemą, kada susiprasdavau užsidėt liemenę. Visi spokso, atrodo pirmą kartą matantys liemenę. Ką nors greit iš galinių kišenių ištraukti pasidarė irgi nepatogu. Reik užkišinėti už liemenės ranką. Be to plevesuoja važiuojant. O specialios liemenės kaina, pritaikyta dviratininkams, perkopia arba siekia netoli 100 lt.
    Ukininkas_Mitulka, decco123, massey ir kitas 2 Patinka ši žinutė.
    3 Liepos 2014 - 11:58 / #599
  10. Atsijungęs

    massey

    Narys: Aktyvus

    Moderatoriai

    Žinutės: 411

    Patinka: 1657

    Apdovanojimai: 2

    99.9 % Sutinku su Domantu. Kas turi masinas tas ir stume ant dviratininku ir laiko antrarūšiais, patys nevairuotumet masinu, vazinetumete dviraciais tada paziureciau ka sakytumet. O dabar tai sviesu reikia tai dar kokiu s*du reikia, nebezino ko ir noret ta valdzia, tuoj padaris kad miegot reikes su ta liemene. Sakau buna visokiu tu dviratiniku ir patys buna kartais kalti del eismo ivykio, bet vairuotojai dazniau buna kalti, tipo erelis as turiu masina man dviratininkas nerupi, tai galima suprasti is Domanto pasakojimo.
    LeLeSiuS,
    Iki sio laiko nereikejo ir visiem buvo dzin. Nebeturi kas veikt valdzia o reikia vaizduot kaip dirba tai va tokie istatymai ir atsiranda. Pvz ti vienas vairuotojas nepamate, nepraleido dviratininko nukirto vsio reikia liemeniu nes nepastebejo jo diena. Arba ti koks girtas vaziavo ir palindo po ratais, viskas reikia liemenes vairuotojas jo nepastebejo ir nesustabde kai jis ivazevo i vaziuojamaja dali.
    zilvens-- Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: massey 3 Liepos 2014 - 13:51
    3 Liepos 2014 - 13:44 / #600

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod