Jūsų dviratės transporto priemonės.
-
edvisLTU,
Čia vadinami Presta ventiliai. Atsuki ta viršutinį grybuką. Oras pats nuspaudžia jį ir pučiasi, o kai nebeputi, tai slėgis esantis kameroje, jį užspaudžia. Užsuki vėl tą grybuką ir leki į trasą :) Tik nepersistenk su slėgiu :DedvisLTU Patinka ši žinutė.7 Gruodžio 2014 - 19:21 / #731 -
l3ito,
jo, del slegio gali tureti problemu, nes kai buvau kokiu 6,7 metu, sugalvojau, kad jei priputi padanga iki tiek, kol meina ispausti, greiciau vaziuosi, tai pripuciau, nulekiau link kelio, ant zvirkelio vaziuojan sprogo tas ratas, tai kokius 7 metrus prieki pakelws variau ir tiesiai i griovi :DDDD7 Gruodžio 2014 - 19:33 / #732 -
edvisLTU,
Ant padangos rašo, nuo kiek iki kiek reikia pūsti :)
Aš asmeniškai į MTB 26 ratus, pučiu nuo 1,8 iki 2,1 Atmosferas. Į plento 28 padangas varau po 8-9 atmosferas. Ant padangų šono būna viskas parašyta. Barais arba PSI :)7 Gruodžio 2014 - 22:00 / #733 -
ar shimano altus ir shimano acera yra geri, ir kuris geresnis uz kuri?8 Gruodžio 2014 - 19:36 / #734
-
O cia galima kalbiet apie keturacius kad as turiu keturati?8 Gruodžio 2014 - 19:52 / #735
-
golf 3,
Gali.Nori ištrinti ar paredaguoti savo tema?
Rašyk man į PM.8 Gruodžio 2014 - 19:54 / #736 -
l3ito,
Tiek tai nebent per pliurzes ar kokias žiaurias XC trasas su daug šaknų tepraverčia. Jei važiuoju asfaltu/žvyrkeliu, visada tik maksimumą laikau (3,5 - 4 atmosferas). Žvyrkeliu dar dar, bet asfaltu tai tik padangų drožimas ir nereikalingas pasipriešinimas gaunasi. Stengdavausi visus maratonus bent su 3 atmosferomis važiuoti ir kažkaip nei karto neteko pasigailėt. Vistiek ne tikri mtb maratonai dabar vyksta, kai didžiausią kelio dalį sudaro lygūs žvyrkeliai, dvivėžiai arba asfaltas. O smėlio atkarpėles ir su kieta padanga atkentėt pavyksta
Nu, o jei įvažiuoju į XC varžybas ar šiaip smagesnį mišką, visada taip nuleidžiu orą. Išleist miške tikrai lengviau nei pripūst. Ir realiai nelabai suprantu, kodėl sako 2 atmosferas maratonuose laikyt. Bet tiek, kiek esu važiavęs, tai retai prireikdavo tokio slėgio. Reikalingas nebent tik pačiam į mišką lendant, kurį įprastai pasiekti per miestą važiuojant reikiaedvisLTU Patinka ši žinutė.8 Gruodžio 2014 - 20:13 / #737 -
ar zinote is kur gaut bmx'a8 Gruodžio 2014 - 21:37 / #738
-
Dojus Agro,
nu tai nusipirkt tikriausoai8 Gruodžio 2014 - 21:44 / #739 -
gers geras is kur gauti bmx8 Gruodžio 2014 - 21:45 / #740