GTS Darbo birža.
-
Čia rašykit, kas ieško darbo firmose.
Viskas turi atrodyt taip:
Vardas:
Amžius:
Patirtis žaidžiant GTS:
Patirtis dirbant firmose:
Ar moki pildyt ataskaitas:
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?:
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.]
Temą pasistenkime išlaikyti švarią.Paskutinį kartą redagavo: Katinas 8 Liepos 2012 - 19:578 Liepos 2012 - 19:56 / #1 -
Vardas: Julius
Amžius: 23
Patirtis žaidžiant GTS: Vairuot moku taisykles zinau vilkiko ir puspriekabes nedauziau tai 10/10
Patirtis dirbant firmose: Dar jokios, bet visada galima jos gaut
Ar moki pildyt ataskaitas: Pildes nesu, bet suprantu kaip kas daroma.
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?: Taip galiu dirbti kolektyve, esu atsakingas.
Kontaktai: Skype: deejay_dee2 e-mail: [email protected]13 Liepos 2012 - 20:59 / #2 -
Vardas:Lukas
Amžius:15
Patirtis žaidžiant GTS:nedidele ,bet galima tobuleti:D
Patirtis dirbant firmose:jokia ,bet manau galima ygyti patirtie dirbant su puikiu kolektyvu kuris gali padeti betkada
Ar moki pildyt ataskaitas:neteko dar ,bet su pagalba ismokciau(esu gabus naujovems)
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?:taip ir kur papuolu ten stengiuosi nenuvilti kitu
Vardas: Edvinas
Amžius:14
Patirtis žaidžiant GTS:ilga laika jau zaidziu
Patirtis dirbant firmose: NEdirbau
Ar moki pildyt ataskaitas:nwlabai tik pas drauga maciau
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?: krepsinis komandinis zaidimas sekasi pauikiai tai manau kad moku
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.] [email protected] SKYPE: trintuks.piestuks0017 Rugpjūčio 2012 - 21:09 / #4 -
Vardas:Redas
Patirtis žaidžiant GTS:ilga laika jau zaidziu
Patirtis dirbant firmose:NEdirbau
Ar moki pildyt ataskaitas:nwlabai tik pas drauga maciau
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?:
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.][email protected] skype:bitukass9 Rugpjūčio 2012 - 18:57 / #5 -
Vardas: Saulius
Amžius: 27
Patirtis žaidžiant GTS: zaidziu vienas jau 9men.
Patirtis dirbant firmose: dar nedirbes. bet esu darbstus ir tvarkingas vairuotojas
Ar moki pildyt ataskaitas: ne bet su PVZ nesunku. Nieko nera neimanoma
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?: esu atsakingas ir kruopstus ir su visais randu bendra kalba
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.] keksas19841023 [email protected]9 Rugsėjo 2012 - 19:45 / #6 -
Vardas:tautvydas
Patirtis žaidžiant GTS:puse metu zaidziu
Patirtis dirbant firmose:ne dirbau
Ar moki pildyt ataskaitas:nelabai
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?:taip
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.]tautvydasone1025 Rugsėjo 2012 - 17:39 / #7 -
Vardas:Andrius
Amžius:13
Patirtis žaidžiant GTS:3metai
Patirtis dirbant firmose:2metai
Ar moki pildyt ataskaitas:taip
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?:taip
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.]mano skype:andriugz121 Spalio 2012 - 11:21 / #8 -
Vardas: Eitaras
Amžius: 15 Metų.
Patirtis žaidžiant ETS:Didelė, žaidęs ETS beveik nuo pat jo atsiradimo, esu dirbęs daug įvairių įmonių, ir pats esu turėjas, kuria ištausojau metus, bet dėl tuometinės laiko stokos ją teko uždaryti.
Patirtis dirbant firmose:Tikrai didelė.
Ar moki pildyt ataskaitas: Žinoma, pats esu sukūręs keleta variantų.
Ar esi atsakingas ir gali dirbti kolektyve?:Taip esu, dabar laiko stoka nesiskundžiu, dirbu atsakingai, stengiuosi krovinį pristatyti kokybiškai ir reikiamu laiku.
Skype [arba kiti kontaktai el-paštas ir t.t.] Skype - live.feel21 Spalio 2012 - 11:35 / #9