Pajūrio ŽŪB
Pajūrio Žemės Ūkio Bendrovė
-
Jancelt193tu,
NUSIBODAI, Kiek Tu Gali Mūsu ŽŪB'e Rašinėt? Juk Turi Savo.LS11.ETS Patinka ši žinutė.26 Liepos 2012 - 09:13 / #61 -
jus patys pradet ir tada verkiat kad jance prie jusu zub lenda tai neverkit paskui kad ant jusu zub vistiek jis ilgai negyvuos...valdys, Jancelt193tu Patinka ši žinutė.26 Liepos 2012 - 09:18 / #62
-
LS11.ETS,
negaliu ir sakyt prie ko še tavo darbuotojai aš ju nelintau ir nieko ir pirmi pradėjo juk tavo ir tau aiskiniu o ne tavo darbuotojai ir tu man parašai ir pas pažurek
Jancelt193tu,
As tau neatleisiu, nebent susitaikysi su mano darbuotojais, tada
Ir kame reikala ir taliau rašysiu ir nieko arba visi savo darbuotojai
™.:.SaMg.:.™,
Še netavo ŽŪB ir tu še man neaiškint. Ir tu pradęsim man še aiskinitvaldys Patinka ši žinutė.26 Liepos 2012 - 09:39 / #63 -
gokaslt,
Jancelt193tu,
1 as prie jusu nelindau
2.Ar neaskiai parasiau kad NELYSTUMET PRIE MANO ZUB DAUGIAU30 Liepos 2012 - 15:30 / #64 -
LS11.ETS,
Nū ir gerai daugiau jusu ŽŪB nelystum30 Liepos 2012 - 15:41 / #65 -
Na kagi gryzome is savaitgaliniu atostogu, ir pradejme darbus taigi keletas foto, kaip dirbome su Giedriumi:
Sienavome
As sienavau, giedrius grebliavo
Reikia pailseti, nes dar daug liko
Veliau as pradejau grebliuoti, o Giedrius nuvaziavo pasiimti preso, nes zole pradejo augti is naujo
Gerai, kad mano darbininkas nusimano apie JD presus, tai greitai suremontavo, nes kasko sistema buvo pakibusi
Pratestaome ar viskas gerai
Ir teseme darbus, kartu
Baige pradejome vynioti i balta plevele
Giedrius siektiek iklimpo :D
Bet veliau vistiek teseme daarbus
Na ir Pradejome arti, kad vel nebeauktu, nes reikia maisyti kultyras laukuose
Pagarbiai,
Pajurio ZUB komanda
Vadovas - Erikas
Darbuotojas - Giedrius
Darbuotojas - Rycka
Darbuotojas - Donatas
Darbuotojas - ModestasPaskutinį kartą redagavo: LS11.ETS 30 Liepos 2012 - 15:5430 Liepos 2012 - 15:52 / #66 -
Na Ka... Nebusiu Dvi Savaites. Gerai Padirbėkit, O Kai Grįšiu Dirbsiu Kaip Bitutė :D ( Juk Ir Man Reikia Atostogų )31 Liepos 2012 - 15:48 / #67
-
™.:.SaMg.:.™,
Geru atostogu ! :)
Gal ir ZUB duosiu viena savaite atostogu, kad pailsetu, ir nesnervotu, del vakaryksciu nesklandumu31 Liepos 2012 - 19:53 / #68 -
erikai iseinu is tavo zubo ,nes viena diena losiam kita ne, savaitgaliais isvis nelosiam. Laikas nesutampa, jus ryte losiat o as vakare kai prisedu jau jus nebelosiat tai va. Nepyk...1 Rugpjūčio 2012 - 19:12 / #69
-
Sekmes jum matau gerai įsikūrę:) Sorry kad klausiu bet presas tas tik per MP sugenda ar ir per paprasta ls?1 Rugpjūčio 2012 - 19:29 / #70