Temos pavadinimas: Tema užrakinta, Jūs negalite rašyti šioje temoje
Švyturio žūb
-
Gražu Spausk patiko10 Vasario 2013 - 22:52 / #121
-
Na ir į pabaigą
Parsivarom kombainioką Tačiau per didelis tokiems keliams tai teks imt org
MURZIUS
Pirma priekabėlė
Na ir po darbų link namų
Tai tiek kam patiko žinot ka spaust11 Vasario 2013 - 01:22 / #122 -
Sekmės linki "Agrotech,, :)11 Vasario 2013 - 12:03 / #123
-
Po truputi link namų
bandau parvaryt technika su folow me mod super pagalbininkas12 Vasario 2013 - 22:14 / #124 -
DEMESIO!!!
eGytis yra išmetamas iš ŽŪB, girdėjau blogų gandų apie tave draugas, taip kad.13 Vasario 2013 - 21:01 / #125 -
Galėjai bent per skype parašyt... Ech, suprantu tave, sėkmės.Paskutinį kartą redagavo: eGytis 14 Vasario 2013 - 15:0714 Vasario 2013 - 15:06 / #126
-
Gyti mielas drauge
tu puikiai supranti kad tai ne tiesa
Mandruoli dabar prisijunk
visas tas nesamones kur parašei Gyčiui tu Nick77 prisiekiu pasistengsiu visa tai parodyt savo advokatui viska ka mano vardu parašei Gyčiui
ir manau tave atkas adminai kas tu toks.
rytoj pat susisieksiu su savo advokatu ir isiaiškinsiu ar galima ka nors suorganizuoti.
Nick77 sek mano tema aš duosiu tau žinot ka pasakys advokatas
Gyti atleisk drauge kad per mane tau reikia tai iškest
Tu buvai ir busi mano draugas ir niekas to nepakeisPaskutinį kartą redagavo: Nick77 14 Vasario 2013 - 23:2614 Vasario 2013 - 21:38 / #127 -
KEISTA KAIP AŠ ŠIANDIEN NIEKO NEATLEIDAU
NU tu nežinomasis nebeina prisijungt prie mano nick
Be to aš šiandien off tai gera proga pas advokata su visais tavo skype ikalčiais
Čia yra nusikaltimas ka tu padarei, dėl to gali buti iškelta baudžiamoji byla, o aš pasistengsiu kad tai butu padaryta.
Tai orumo teisiu pažeidimas. Pasiskaityk
Pažiurėsim gudruoli kas gudresnis15 Vasario 2013 - 09:56 / #128 -
15 Vasario 2013 - 14:01 / #129
-
Taigi mielas nepažistamasis
Šitą reikalą sutvarkyti galima. Gan greit ir sklandžiai. Tereikia liudininkų, manau liudininkų yra pakankamai, manau ir modai.lt komanda man padės.
Irodimų turim taip pat pakankamai. Ringrose Law Solicitors: solisitor John Knight yra mano asmeninis advokatas. Manau greitu laiku busi nubaustas pagal tam tikra straipsnį ir Žala bus atliginta tiek man tiek Gyčiui.
Pirmas mano žingsnis šiandien pat: Lincolnshire Police - Boston Police Station tai mano advokato patarimas. Visi irodimai bus pristatyti ten, tavo skype irašai taipogi irašas Gyčio skypėje. Bus užvesta baudžiamoji byla. Kaip advokatas mynėjo ASMENINIŲ DUOMENŲ PASISAVINIMAS. Tai gali grėsti net laisvės atimimu.
Taigi mielas drauge Nezinomasis aš bėgu su visais yrodimais iki policijos o tu lauk tolimesnių nurodimų ir pasėkmių. Taipogi vienas iš musuų komandos informacijos nutiekėjų.Paskutinį kartą redagavo: Nick77 15 Vasario 2013 - 14:3315 Vasario 2013 - 14:30 / #130