Temos pavadinimas: Tema užrakinta, Jūs negalite rašyti šioje temoje
Švyturio žūb
-
Štai tesemi Švyturio ŽŪB darbai
Primti du tikrai šaunus darbuotojai
Giedrius bei Mindaugas
Virukai tikrai paliko ispudi nuo patį pirmos dienos MALČIAI
Tikiuosi jau ryt pasirodis ir GYTIS
Štai nudirbti keletas darbų
Giedrius nukelia priekabas
Puolam nukult užsilikusius laukus
Oštai ir Mindaugas klyčke DeazQI
Mindis puola drapakuot
Plušame
Mindžiui biro Case papuole brokuotas keitem jį į JD 8R serijos traktorių
Giedrius išvežė grudus su musu naujojom Scanijom
Neteko turėt dar broliu kompanijoj
Vakarop Giedrius pripildo sėjamają o Mindaugas pasiruošia rytdienai
Gera pradžia puse darbo
AČIU VYRUKAI, MALAČIAIPaskutinį kartą redagavo: Nick77 8 Rugsėjo 2013 - 20:538 Rugsėjo 2013 - 20:52 / #201 -
Sveikas, linkiu žūbuj sėkmės, bet ar nebus taip pat su Titanium kaip ir su LS 2013? Supranti apie ką aš. O jei ne tai galim per skype pakalbėt.8 Rugsėjo 2013 - 21:04 / #202
-
Jei rimtai tai mano paties buvo paaukoti 6 cd Key o kas negavo vadinasi nebuvo lemta mielas draugeeGytis, Mafija5091 Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: Nick77 8 Rugsėjo 2013 - 21:258 Rugsėjo 2013 - 21:23 / #203
-
Nick77,
Sekmės, ir ar yra vietos?9 Rugsėjo 2013 - 11:20 / #204 -
9 Rugsėjo 2013 - 15:39 / #205
-
9 Rugsėjo 2013 - 19:22 / #206
-
Taigi mano pirmoji diena Švyturio ZŪB nusisekus ar ne nežinau, tai gali pasakyti tik Nick77 ir eGytis. Smagiai ir gerai pasidarbavom šiandien :)
Štai keletas akimirkų iš mano pusės:
Iš pradžių smulkinom kukuruzą po to žolę:
Po silosavimo su eGytis skubiai išlėkėme sėti kviečiu, miežiu :)
Nespėjom visko pasėt, nes baigėsi sėkla ir darbo valandų paskutinės minutės tiksėjo, tai važiavom į ferma sėklos bei pastatyti savo žvėriukus :)
Štai tiek iš šiandienos musų darbo :)
Buvo tikrai smagu. Dėkui Nick77 bei eGytis, kad priėmėt į savo kolektyvą :)9 Rugsėjo 2013 - 20:20 / #207 -
Na po ilgos pertraukos malonu matyti vėl prisikelenti Švyturio ŽŪB
Be viso šito esu be galo patenkintas eGyčiu kuris be galo be galo yra ištikimas Švyturiuo ŽŪB bei man
AČIU TAU DRAUGAS VA ČIA ŽMOGUS NEMAČIAU KAD BEKTU PULTU KAŽKUR VA ČIA IR Į MŪŠĮ NEBAISU BUTU EIT
Turime dar vieną naują kolegą tai Gytis žmogus rimtas manau pritaps mūsų komandai ir kartu nuveiksime dauk, be to matosi kad ne iš kelmo spirtas
Giedrius su Mindaugu turėjo reikalu manau jie gryš ritoj
Na o čia šiandienos mūsų darbų
Laukiam kol pasirodis eGytis
Štai ir švinta
Baigem žolę silosui mano vyrukai kimba į sėjalkas
Mūsų naujas purkštuvas
AČIU VAIKINUKAI BE GALO DĖKINGAS IR IKI RYT
Gyti beja GYTIS vardas stebuklingas aš jau toki turiu viena manau ir antras bus toks patsPaskutinį kartą redagavo: Nick77 9 Rugsėjo 2013 - 21:119 Rugsėjo 2013 - 21:05 / #208 -
Sėkmės jums Didžiausios linki Soccer žūbkolektyvas.
Nori ištrinti ar paredaguoti savo tema?
Rašyk man į PM.9 Rugsėjo 2013 - 22:28 / #209 -
Švyturio ŽŪBUŽDAROMAeGytis, jonh deere Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: Nick77 12 Rugsėjo 2013 - 21:1312 Rugsėjo 2013 - 21:13 / #210