Žemdirbių žub
-
Sveiki visi,pradėjo žaisti kitame žemėlapyje nes to man seivo nebekrovė.Buvau priėmes Giedriu bet vaikui 13 metų kaško nepatiko,tai technika,tai mapas,bet mapas jau kitas,o jei jam nepatinka rus technika :x ir viską norėjo daryt palei save,per dauk isijautė vaikas.Likomė vėl su Karoliu.
Laukas dar neužauge tai iš pat pradžiu pradėjom purkšti
Važiuojam vėl užsipilt
Pradėjom kulti
važiuojam lekščiuot
Tiek nuotrauku iš mūsų šendianos darbų,dabar tolimesni darbai būtu nukulti dar keletą laukų,išvežti parduot grūdus,už gautus pinigus nusipirkt pagrinde būrokine ir aparatą kuris nulapuoja burokus.Pradžiai tiek30 Gruodžio 2012 - 17:51 / #31 -
Visus su naujeiseis metais.Štai kelios nuotraukos iš mūsų vakarikščio darbo
Pradėjom kulti rapsą
Birėjo gan prastai rapsas
Išvežiau rapsą priduoti,vos 25t. rapso pribirėjo
Baigėm rapsą pradėjom kūlti kviečius
Vieną lauką baigėm imamės kito
Ir dar kitą lauką pradėjom kult
Vakar tikrai dauk padirbėjom su Karoliu.Na kolkas tiek iš mūsų darbų,laukyte daugiau ir visus su naujeiseis metais :D1 Sausio 2013 - 12:40 / #32 -
Sveiki visi.Buvo priimtas naujas darbuotojas Domantas.Ir štai kelios nuotraukos iš mūsų darbo,dauk nefotkinau nes susikaupes į darbus buvau
Su Domantu išvežėm apie 300t kviečiu ir 60t gal net ir daugiau miežiu
Išvežėm visus grūdus
Už gautus pinigus prisipirkom reikalingiausios technikos,vakar ryte dar po viena sėjalka paimiau,kultivatoriu,kad būtu ką veikt visiem 3
Pasibaigė kuras :|
Šendianai tiekDomas Patinka ši žinutė.3 Sausio 2013 - 10:03 / #33 -
Neprotingai darot, kad šiaudus užlekščiuojat. Supresuotumet ir parduotumet. Labai greit presas atsiperka ..3 Sausio 2013 - 12:38 / #34
-
varske kad nėra jų kur sunaudoti karvių mažai o supirktuvės nėra kur juos parduoti.3 Sausio 2013 - 13:31 / #35
-
Tai kad yra. Galų gale patys įsidėtumėt.3 Sausio 2013 - 14:29 / #36
-
Mes dar nenusipirkom karvių ir neturim preso dar neužtenka pinigų,dabar kai nuimsim kitą derliu tada jau kaškiek ir apie gyvulininkiste galvosim ir pirksim ką reiks.3 Sausio 2013 - 14:43 / #37
-
Sveiki visi,taigi mes mažokai ir bežaidėme,nes aš radau gera serva SAMP kuriame idomu žaisti ir dar del to,kad prasidėjo mokslai.Bet tikėkimės dar išsilaikysim ir atrasim laiko pažaisti.
Štai kelios nuotraukos iš darbų
Buvau palikes afk,kad užaugtu grūdai,ir nuėjau sampo lošt,per ilgai užsižaidziau net užmiršau,kad LS ijungtas taip ir supuvo.
apsėjam miežeis8 Sausio 2013 - 11:42 / #38 -
17 Sausio 2013 - 17:05 / #39
-
Sw as noreciau :) mano skype: mindebritva17 Sausio 2013 - 18:36 / #40