Žemdirbių žub
-
Kai nesiseka tai nesiseka.Vixis nori savo kurti žub,tebunie tegul kuria.Todėl aš uždarau ši žub neribotam laikui.Dirbsiu kuri laiką Soccer Žub'e.Kai man ten atsibos ar išmes,bandysiu atgaivynt šita žub vėl28 Balandžio 2013 - 21:35 / #81
-
Sveiki dar karta :D Turiu tokia idėja,gal būtu norinčiu dirbti tokiam žub'e kuriame būtu lenkiška technika.Na pažiurėkim į lenkus,jie su ursus traktoriais ir bizon kombainais sau smagiausiai lošia.Tai va,arb būtu norinčiu kurti kaška panašaus?Duosiu pora video pažiurėt kaip ten lenkai žaidždia.Ovidijus 50 Patinka ši žinutė.30 Balandžio 2013 - 19:19 / #82
-
Sveiki visi.Buvo pradėti pirmieji darbai su lenkiška technika.Ikelsiu kelias nuotraukytes iš mūsų darbų.
Barstėm visuose laukuose trašas
Užaugo grūdai,nedelsiant pradėjom kūlti.
Deivis kūlė o aš presavau šiaudūs
Kolkas tiek iš mūsų darbų.Laukite daugiau ;d Jei patiko žinot ką spaustDeiviuks, Ovidijus 50 Patinka ši žinutė.3 Geg. 2013 - 18:25 / #83 -
3 Geg. 2013 - 19:40 / #84
-
Sveiki visi.Per kelias savaites nelabai nudirbom nes būvo šilti orai ir nebuvo kada žaisti.Tai kelios foto iš mūsų darbų.
Buvo nupirktas antras kombainas.Bizon Z058
Vežėm parduoti grūdus.
Supresavus šiaudus,važiavau rinkti kitkų
Vežėm rulonus
Už uždirbtus pinigus buvo nupirkta keletą padargų
P.SIEŠKOMI DARBUOTOJAIVisi norintis rašot man į pmOvidijus 50 Patinka ši žinutė.11 Geg. 2013 - 14:04 / #85 -
Nusprendžiau mesti lenkišką techniką.Dabar norėčiau pradėti žaisti naujame mape su kita technika.Mapas manau būtu Šis.Tecnika būtu naujoviška,bet ir neperdaug gera technika.Taigi ieškau norinčių žmonių žaisti naujame žemėlapyje.Jei atsirastu norinčiu rašot man šioje temoje arba į PM.21 Geg. 2013 - 18:17 / #86
-
Sveiki.Buvo priimti du nauji darbuotojai tai Tomas ir Karolis.Vakar su karolių pradėjom šektiek dirbti,bet nelabai dauk.Šendian žadam padirbėti iš peties.
Jei ką,technika kuria matysite nuotraukose,tai ją gavome pradėje žaisti nuo pradžių šitame žemėlapyje.Su laiku orginalią techniką pakeis modifikacijos.Na ikelsiu kelias nuotraukytes iš mūsų darbų
Už gautus pinigus nupirkau šektiek technikos
Na kolkas tiek iš vakarykščių darbų.Šendian arba poryt laukit daugiau nuotraukų.Rytoj nežaisim nes išvažiuoju į eskursiją.Gediminas, Ovidijus 50 Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: sTm KiLLeR 23 Geg. 2013 - 14:4523 Geg. 2013 - 14:43 / #87 -
24 Geg. 2013 - 14:25 / #88
-
gal galiu i zub25 Geg. 2013 - 12:37 / #89
-
25 Geg. 2013 - 16:31 / #90