A&v ž. Ū. B
-
Na ką šiandien buvo vėl gera diena.
Pagaliau baigėm tą kukurūzų lauką, kelios foto iš darbo
Kol Valdas nebuvo prisijunges dar spėjau biški rulių susukti,
Nupirktas naujas agregatas ūkui,
Papildom priekabų gretas ir tikimės, kad Gazikas laikys (kėlė priekį važiuojant max greičiu)
Pakilo priekis ir užmetė ant bortelio
Na ir gelbėtojas jau vietoj :D
Na ir galiausiai užklupo naktis, buvo sunku dirbti, bet sėkmingai baigėm grįžom išvertėm silosą, nuplovėm techniką
Kelionė namo buvo su kėblumais, nepasidalinom kelio :DD
Nuplauta technika
Tikiuosi patiko. Gero vakaro visiems :)
P.s. Kitų vartotojų apmaudui kolkas darbuotojų ne ieškome.14 Lapkričio 2013 - 19:39 / #71 -
15 Lapkričio 2013 - 12:45 / #72
-
Grazia dirbat sekmes:)15 Lapkričio 2013 - 14:12 / #73
-
Chėbra kažkaip nelabai tikroviškai lošiat. Gazikas abejoju ar patrauktu 3 priekabas silsoso.
Nori ištrinti ar paredaguoti savo tema?
Rašyk man į PM.15 Lapkričio 2013 - 14:17 / #74 -
Mafija5091,
Hėbrantas, o kad kiti lošia katik įkūrę naują žūb'ą su JD 9 serijos ir pan tai čia nėra tikroviška.. Neįsižeisk man dabar mažiausiai berūpi kas ką sako apie tikroviškumą. Buvo čia atveju visi kartoja vieną asmenį, tas su nauja tech lošia tai ir tie kaip avinukai iš paskos, tas pereina ant senos tech, tai tie pereina ant senos, be to nenuvertink gazuolio, pats esu turėjas ir su juo viską darydavom nuo grudų iki šieno vežimo. O traukia ar netraukia nelabai ir gilinsiuos. Nes čia ne realus pasaulis. Ačiū už dėmėsį.
P.s. Tikiuos niekas neįsižeis, čia tik mano nuomonė15 Lapkričio 2013 - 17:49 / #75 -
Tai va, nors esu kaime ir negalim realiai žaisti MP, o Valdas pas mane tai žaidėm pakaitom, suvežėm rulius iš antro lauko, krovėm pakaitom vienas viena priekaba kitas kita, taip pat su iškrovimu darėm, kelios fotovaldas123, mantas1028 Patinka ši žinutė.15 Lapkričio 2013 - 19:11 / #76
-
Tai va po savaitgalio pertraukos vėl prisėdom ir nudirbom gan daug darbų.
Pradėjom kulti ir baigėm rapsų lauką, pjovėm žolę ir ruliavom, viską spėjom iki nakties atlikti.
Nauji padargai
Baigės Zetor'ui kuras tempiam iki backos
Kam patiko negailėkit "patinka", o kam nepatiko visiem gi neįtiksi, gero vakaro18 Lapkričio 2013 - 18:06 / #77 -
18 Lapkričio 2013 - 19:38 / #78
-
Foto iš vakarykščių darbų, žaidėm trumpai šiandien tikriausiai pratęsim :)
Atlikti darbai:- Nukulti 2 rapsų laukai
- Nupirktos karvės
- Pilnai prikreiktas tvartas
- Pilnai pripildyta pašarinė
- Privešta gyvuliam vandens
- Pradėtas pjauti žolės laukas, nupjauta apie pusę, šiandien tikimasi pabaigti
Paskutinį kartą redagavo: deere159 20 Lapkričio 2013 - 06:5920 Lapkričio 2013 - 06:58 / #79 - Nukulti 2 rapsų laukai
-
20 Lapkričio 2013 - 20:03 / #80