Dojusagro
Žemės ūkio bendrovė.
-
Stumiat baisiai chebra :DJDPower Patinka ši žinutė.9 Sausio 2013 - 16:52 / #11
-
Stumt tai stumia, bet smagiai penkiese lošia9 Sausio 2013 - 16:55 / #12
-
Nebutinai john deere. dojus agro apibrezia ir manitou teleskopiniu krautuvu prekyba, john deere traktoriai bei kombainai, ir ivairus padargai, kuhn,simba ir t.t jokiu fendt ar claas ten nerasite. Tad manau reikia gerbti imones pavadinima ir jos darbo veikla. Manau nesunku butu pasiziureti kuom dokus prekiauja http://www.dojusagro.lt/lt/i-pradzia/ . Pasikartosiu,kad negrazu skolintis pavadinima is labai zymios imones ir daryti neteisinga reklama :)9 Sausio 2013 - 17:22 / #13
-
Ką jūs čia kliedit, man kaip aš noriu taip kuriu savo firmą, ir aš visko neatkarotoju kaip ten žinau nedurnas esu, ir žinau kad tik John Deere, technika ir dirbama, tačiau aš čia visko nesurasiu iš John Deere ,tad man jūs nenurodinėkite ką daryti..9 Sausio 2013 - 17:27 / #14
-
Sakai nieko nesurasi,bet verta pabandyti, lengva yra eiti lengvu keliu ir skolintis pavadinima, bet buk kurybingas ir atkartok ju veiklos srity ir techinika.9 Sausio 2013 - 17:40 / #15
-
CortezZz,
Nu ar jūs žaidžiat? Kad čia man dabar aiškintūt man gerai, kaip yra ir aš čia neatgaminsiu nieko kaip yra taip yra, aš sau pasidariau kaip norėjau, o pavadinimas keisis kitaip. :PP9 Sausio 2013 - 17:42 / #16 -
gal galit primt i bendrove15 Sausio 2013 - 19:57 / #17
-
galite jūs nuo to pavadinimo atstoti kaip jis norėjo taip ir darė jūsu kiekvieno neklaus koki dėti!!!!!!
gerų linkėjimu ir gero derliaus :)15 Sausio 2013 - 19:59 / #18
- < Previous
- 1
- 2
- Puslapis 2 iš 2