''naujo kelio'' žūb
-
Na kagi, įsidarbino naujas darbininkas Lukas, iškart kibo į darbą.Na, o aš vežiau parduoti pirmajį derlių, už gautus pinigus planuoju pirkti kukuruzini kederi ;)27 Kovo 2013 - 22:55 / #11
-
Nesnaudžiam tikrai visiškai! :)Ramos Patinka ši žinutė.28 Kovo 2013 - 13:59 / #12
-
Tai va, išsibaliavius iš po švenčių tęsėme darbus, nupirkta kuro talpykla kad nereiktų kiekvieną kartą iki degalinės važinėt ir pradėjome kulti kviečius.
..ir neilgai trukus laukas buvo pabaigtas, nedidelį likutį išpyliau bendrovės sandėlyje
Už gautus pinigus buvo nupirkas ,ganėtinai siauras, kukurūzų kederis ir pradėtas imti kukurūzų derlius.
Į pagalbą atskubėjęs Edvis pradėjo žemės dirbimo darbus su kitu traktoriumi Case IH ir lėkštėmis nupirkotis dar už miežių derliaus pinigus :)
Poto apsikeitėme darbais, Edvis nuvažiavo kulti kito lauko, aš pasilikau pabaigti lekščiuoti..
Šiandien tiek, ryt planuojam nuimti likusį kukurūzų derlių, nusipirk sėjamasias ir pradėti sėti, ir pabaigai mano darbo kabinetas :D2 Balandžio 2013 - 00:20 / #13 -
Na dirbom truputeli ir galima sakyt is peties :DRamos Patinka ši žinutė.2 Balandžio 2013 - 21:12 / #14
-
2 Balandžio 2013 - 22:11 / #15
-
Gal yzas nesupiks ,kad ikelsiu vakarykštes foto
Važiavau iki 16 lauko sėt rapsą
O už lango yzas kokuruzauja
Edvis lekia su kokuruzų
Mano traktoris
Sėkla
Edvis traktori parvaro namo
Edvis po darbo
Viršininkas po darbo. Tai tiek.edvinastijas, Ramos Patinka ši žinutė.4 Balandžio 2013 - 21:06 / #16 -
Sveiki visi šendien dirbom 3. Dirbo: Yžas-Viršininkas, Gytis-Darbininkas, Gytis(aš)-Pavaduotojas
Piluoai salerką
Kultivuojam
Jau į pabaigą laukas
Stovim
Tempiau yžui sėjalką
Pilu Gyčiui sėklą
Mano Ursusas :)
Tręšiu :)
Manasis
Pagarbiai ŽŪB pavaduotojas Gytis !10 Balandžio 2013 - 22:37 / #17 -
Nu tai ką matau mano pavaduotojas- atstovas spaudai jau apsireiškė, daugiause foto reiks tikėtis iš jo :D, tikrai šiandien padirbėjom iš petirs, baigėm rapsa kirst, nupirkau naujos technikos ir kibom žemelės dirbti, išdirbom visus nedirbtus laukus, keletą laukų apsėjom rapsais, viena bemaž didžiausią miežais. Sėjau aš ir Gytis, pavaduotojas sėkla pristatė, poto važiavo laukų tręšt, bet kadangi jam atsirado neatidėliotinų pavaduotojiškų darbų jis pasitrauke, prie tręšimo darbų stojo gytis ir kaip tik šio momentu dar darbuojas ir pabaigai keletas foto iš šiandienos darbų iš mano darbo vietos, malonaus žiūrėjomo ;)Paskutinis rapsas..Ir kėkėm žemelės dirbti.Tiek dirbom kad net nepastebėjom jog salerka baigias :DPoilsio valandėlė :DVėl kibom į darbus, prisijungė ir pavaduotojas ;)Baige dirbt žemelę pasidėjom lėkštes, važiavom pasiimti sėjalkų, pavaduotojas rodė savo mestriškuma dirbat su krautuvu :DPradėjom sėt aš ir Gytis pavaduotojas pristatė sėkląBaige sėt, su Gyčiu apsižvalgėm po apylinkes, kaip pavaduotojui sekas tręš.Ir toliau mastėm vakaro planus :DŠiam kartui tiek, daug šiande padarėm, laukit tolimesnių darbų, jei kam patiko žinot ką spaust :DPagarbiai "Naujo kelio" ŽŪB direktorius: Yzas10 Balandžio 2013 - 23:56 / #18
-
Puikiai vyrai dirbat grazus zub saunus darbinikai vienas geriausiu mano nuomone zub
nuo Teviskes zub komandosGediminas, TurboSalerka Patinka ši žinutė.18 Balandžio 2013 - 13:46 / #19 -
Gražuu sekmės jums :)18 Balandžio 2013 - 13:58 / #20