Temos pavadinimas: Tema užrakinta, Jūs negalite rašyti šioje temoje
Ramos map
perdaromas
-
Tema galit rakint trint ka norit ta darykit gana man cia tu darbu jai kursiu tik del saves
cia stengies kazka daryt dar yra nepatenkintu juk pinigu nk nepraso uz map
ne but lietuvei turbut lietuvei yra pati slyksciausia tauta isitikinau dirbdamas anglijoje
Tai ir sitas veb ir tas pats duodi zmonim o cia da net apvagyt nk nezinodami nesugebantys sugeba
Ir beto kazkas rase kad mano paskutinis map kresus meto po 57 val as praloses daugiau apie 80 h ir man viskas eina gerai.viena karta pasiziurekit log arba isimkit tuos rusu tehnika 10 kartu konvertuota ir bus ciki fsio baigiau21 Sausio 2015 - 09:48 / #131 -
Sveikas, iš tiesų seniai stebiu tavo veikla. Neblogai dirbi su mappais ten juos suscriptini ar kaip ten pavadint, bet iš esmes patingi prie ju padirpt prie kraštovaiždzio paviždžiui, paemus dabar žemėlapį kažkurį kur be medžių buvo sakai ai isidekit maney cheat susideliokit kaip norit medžius tingiu bovytis , kaip sakant tekšt plekšt ir baigta. Na nežinau aš tik biški kritikavau, bet jei tu nepriiemi kritikos ir viska emi i galva kaip mergiote ir po to užsišiki tai nežinau. Viska praleisk pro ausis kam patiks tas persisius. Man atrodo beda ne mumyse o tavyje.21 Sausio 2015 - 17:18 / #132