Germaniškio žūb
-
Labas vakaras Modai.lt lankytojai.Taigi atsiprašau jog vakar nespėjau parašyt apie dirbamus darbus,tačiau dabar turiu tam laiko.Taigi pas mus kolkas vyksta pagrinde kulimai.Kviečiai,miežiai rapsas.Šiandien dirbome 2 tačiau netrukus prie mūsų prisijungė dar vienas darbuotojas Ramunas.Taigi ištikrųju šiandien nukūlėme 12h,Modestas ir Ramūnas kulė,man teko vežimas.Viska kaupiame bokštuose,kadangi renkame pinigus cukriniu runkeliu bei bulvių kombainui,kuris mūsų bendrovėje šiuo metu yra labai reikalingas.Šiandiena tik kūlėme,kadangi oras mūsų nelauks,todėl stengiamės kuo greičiau nuimt derlių.Keletas nuotraukų iš šiandienos kulimoBaigiantis darbui,pripildėme kombainus kuro,jog ryt butu galima iš kart išvažiuotiTai tiek šiandien,ačių jog žiurėjote,dirbam,plušam,todėl stengsimės isivažiuoti !8 Sausio 2014 - 14:39 / #11
-
Sėkmės darbuose !8 Sausio 2014 - 16:46 / #12
-
Sveiki visi Modai.lt lankytojai,taigi skubu pranešti jog pasikeitė mūsų ŽŪB.Kaip pasikeitė?O gi taip jog pradėjome žaisti naujame žemėlapyje ir nusprendėme naudoto More Realistic game engine.Taigi nuoš iol mūsų žemės ūkio bendrovės darbas taps daug tikroviškesnis.
Pasikeitė mūsų technika,tačiau darbuotojai liko tie patys.Tai po gi noriu pasakyti jog yra laisva 1 darbo vieta,taigi norintys,prašome rašyti man į PM.ir po to aš asmeniškai su jumis susisieksiu.Ačių už dėmesį !10 Sausio 2014 - 13:56 / #13 -
,,Ačių", kad esate :)valtra140 Patinka ši žinutė.10 Sausio 2014 - 14:42 / #14
-
Ar mane priimtumete? Skype liudvikas14110 Sausio 2014 - 18:43 / #15
-
Mane taip pat tuomet bb-tautis-bb10 Sausio 2014 - 19:24 / #16
-
Lorenzo
jau usidaret?10 Sausio 2014 - 20:00 / #17 -
Sveiki visi Modai.lt nariaiTaigi po kelių dienų pertraukos,mūsų darbai pajudėjo.Kaip sakiau,pradėjome dirbti su MR technika,bei naujame žemėlapyje.Šiuo metu bendrovėje yra 4 darbuotojai.Vakar pradėjome kulti kviečiu,buvo sunku,kadangi T-150 daug kartų užklimpo,tačiau išvažiavo.Taigi keletas foto iš mano pusės.Štai tiek,kita puse ikels kiti ŽŪB darbuotojai.Ačių už dėmesį !14 Sausio 2014 - 08:19 / #18
-
Oj lietuvis, net nemoki Ačiū žodelio parašyt be klaidų.14 Sausio 2014 - 14:22 / #19
-
Sveiki visi,buvau truputi be pc,todėl teoriškai užmigo mano ŽŪB ;D. Tačiau dabar turiu nauja kompiuterį,todėl darbai stumsis į priekį.
Žemėlapis nepasiketiė,tačiau technika iš paprastos pakeitėme į More Realistc,todėl šiandien ŽŪB startuoja iš naujo,rytoj pradėsime dirbti,bus nuotraukos.Norintys į ŽŪB,rašome į PM.27 Sausio 2014 - 20:31 / #20
- < Previous
- 1
- 2
- 3
- Next >
- Puslapis 2 iš 3