Jūsų mobilieji telefonai
Įdomumo dėlei sugalvojau sukurt tema. :)
-
John deer8,
neišlepintas aš savo pinigų nemažai turėjau ir va išėjo toks šansas įsigyt:)
CL 740,
nuo tada kai pradėjo gamint s4:P Aš ir pats nustebau, kai ji gavau ir jis buvo medinėje dėžutėje:D Bet taip dar geriau daug tvirtesnė dėžutė negu kitos:)John deer8 Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: VOLVO FH 20 Sausio 2014 - 20:0520 Sausio 2014 - 20:03 / #41 -
Ukininkas_Mitulka,
CM 10.2/CM11 ir turi pakankamai gerai veikiantį telefoną, kuris veikia be daužymų.John deer8 Patinka ši žinutė.20 Sausio 2014 - 20:22 / #42 -
Naudoju Samsung Galaxy S4
Spalva tamsiai mėlyna, danktelis kaip ir juodas.
Naudoju dar neilgai, vos 3dienas. Nesenai pirktas, prieš tris dienas.9 Vasario 2014 - 07:15 / #43 -
9 Vasario 2014 - 07:30 / #44
-
MANO ACE OVERCLOCKINTAS IKI 1.2GHz 4.2.2 Jelly bean rootintas su galimybe kelti zaidimus is sd korteleRamseliux, Ovidijus 50 Patinka ši žinutė.9 Vasario 2014 - 08:04 / #45
-
Mano senukas, tuoj švęsiąs savo trečiąjį gimtadienį, kaip išvydo dienos šviesą, išluptas iš dėžutės. Kai rinkausi, tai pagal savo techninius duomenis savo kainos kategorijoje buvo pats geriausias. Rinkausi jį gerą mėnesį ar daugiau ir štai rezultatas - džiaugiuosi juo iki pat šios dienos. Dėl savo amžiaus kartais pasispyrioja, palagina, bet man tai praktiškai netrukdo (turbūt dėl to, kad tas lagas didelis ir dažnas nėra). Ekranas ir korpusas super. Paprasti, bet tvirti ir malonūs. Ekranas žinoma neprilygs dabartiniams Full HD ekranams, bet man per akis ir šio pakanka. Taip pat nėra Gorilla Glass stiklo, tad įbrėžimų yra pakankamai, bet užtat po kelių dešimčių kritimų, ekranas veikia super, nėra net menkiausio įskilimo. Nepalyginsi su dabartiniais obuoliais ar kitomis brangiomis nesąmonėmis, kur nuo menkiausio kritimo ekranas skyla ir tampa nebenaudojamu. Kamera nesuperinė, bet blogiausiais atvejais jos pakanka, o jei ne - pasiimu normalų fotoaparatą. Kai pirkau, kainavo apie 600 Lt (didžiąją dalį apmokėjo tėvai) ir manau dabar kad ir kokį telefoną pirkčiau, nebūčiau toks patenkintas, kaip turėdamas šį telefoną. Man jis reikalingas kaip telefonas, prietaisas pasinaudoti internetu, ką pažaisti, o ne puikuotis prieš kitus žmones (nors niekam ir neįdomu), ar nedrebėti gatvėj išsitraukus ir nebijot, kad kas pavogs. Kitaip tariant, man šis telefonas yra tiesiog superinis!!!9 Vasario 2014 - 10:35 / #46 -
Mano tai NOKIA X2 01,paprastas nieko ismanaus.tik kad garsiai muzika groja.taipat jis mano gan daug subrazytas krites daug kartu i vandeni plasmases skile kai is balkono netycia krito bet jis vistiek gyvuoja ir nezadu keist jo i joki ismanu telefona :)Paskutinį kartą redagavo: raima10 9 Vasario 2014 - 10:449 Vasario 2014 - 10:43 / #47
-
nieko gero bet bent jau paskambint moznaOvidijus 50, ThePovis Patinka ši žinutė.1 Kovo 2014 - 19:22 / #48 -
LG G2 16GB, greitas, su gera kamera telefonas :)1 Kovo 2014 - 19:28 / #49
-
24 Balandžio 2014 - 13:48 / #50