Ž. Ū. B. "rapsas"
-
Įsikūrė nauja žemės ūkio bendrovė "Rapsas"!!!
Ji įsikūrė 2015.06.17, bet pasiskelbėme tik 2015.06.24(per Jonines)
Mes žaidžiame žemelapyje: Orlowo v0.8 final.
Mūsų technika:
Traktoriai:
Mtz 82
Mtz 82 + FL
Mtz 52
Kombainas:
Niva SK5
Kiti padargai:
Priekabos PTS6 ir PTS 4
Mėšlakratis
Dvi rusiškos sėjamosios
Lenkiška rotacine šienapjovė
Grėbiamoji Dobilas 3
Kultivatorius
Lėkštės
Plūgai(2vnt.) Bomet(Lenkiški)
Purkšttuvas Agromechanika
Trašų barstytuvas
Gervė(savadarbis krautuvas)
Ruloninis presas Claas Rollant 250
Didžiają dalį technikos pirkome aukcionuose už mažą kainą
Šiuo metu žaidžiu vienas, bet ieškau dar poros darbuotojų
Žaidžiame kai turime laiko, bet dažniausia vakarais24 Birželio 2015 - 10:29 / #1 -
You bastard.Matosi dauguma modų iš manes pasiėmes.Aišku čia ne mano reikalas,visi gali naudotis tais modais ir laiko sutaupej nereikėjo tiek vargintis modų ieškot kai aš duodavau.Sunku buvo pranešt kad išeini ane?24 Birželio 2015 - 13:14 / #2
-
sTm KiLLeR,
nei tu pirmas nei tu paskutinis man ir taip budavo varksti renki o paskui ir palieka ant ledo24 Birželio 2015 - 13:18 / #3 -
sTm KiLLeR,
neinai ir nesakyk, kur tu man davei modus, kai keliau i mods aplanka, beveik puse modu reikejo KOPIJUOT IR PAKEIST, o tai reiskia, kad tuos modus ir anksciau turejau...24 Birželio 2015 - 15:32 / #4 -
Sveikas, norėčiau įsidarbint. :)24 Birželio 2015 - 16:15 / #5
-
25 Birželio 2015 - 15:06 / #6
-
sveiki, keletas foto ir siandienos ir vakar darbu:
vakar teko dirbti vienam, tai baigiau kulimus
vienas zmogelis, atvaziavo, paprase kad grudu parduociau riekabike, tai beiges kult, veziau jam, gryztant, teko vaziuot pro tokias provezas, ir nebepavyko isvaziuot, teko traukt su kitu traktoriumi
paryciais, apie 4 val. ryto, vaziavom stotis i eile, kaip ir tikejomes, atvziavom treti
tiek tam kartu ;)27 Birželio 2015 - 11:27 / #7 -
sveiki, taigi, keleta dienu nieko nekeliau, bet tai nereiskia, kad nieko nedirbom. Pardave derliu, nusipirkom siek tiek technikos:
Vieoj mtz 52, nusipirkom mtz 82 UK
Vietoj MTZ 82 su fl(jam buvo sugedes fl, ir be to, po avarijos kazkaip pastrigdavo vairas), nusipirkom mtz 82 ir Tenias frontalini krautuva
dar viena rotacine sienapjove
rinktuva
prie fl nusipirkom sakes rulonam kraut, ir universalu kausa
priekaba vezti rulonams
po to vaziavom ruliuot siaudu, suruliavom ir suvezem rulonus
stai kas buna, kai neturi krovimo igudziu
si sezona paskutini karta sienavom, bet neberandu fotkiu, radau tik dvi , tai nupjovem apie 10 ha zoles(pjovem dviese)
ir nupjove ruosemes grebt bei vest
del zaideju. turejau tris darbuotojus, bet du zaidejai nebeprisijungia nuo joniniu, Mantvydas uzvakar pasake, kad kursias savo zub, tai dabar ieskau vieno, gal dvieju darbuotoju. Jei bus norinciu, rasot paraiska man i AZ.2 Liepos 2015 - 12:39 / #8 -
5 Liepos 2015 - 16:00 / #9
-
Manau dar pora dienu ir naujausiais clasais ir fendt vazinesit nelabai matosi kad moki zaisti arba realiai niekada nebuvai kaime ir nedirbai tada zinotum kaip istiesu yra sunku nusipirkti nauja traktoriu ar padarga Aukcijone tu :D
Braskio ZUB
7 Liepos 2015 - 00:47 / #10