Savas ūkis tėviškėje
Čia keliame foto, video ir kt. kas susiję su mūsų veikla.
-
Sėkmės,p.s. įjunkit streama būtų įdomų pažiūrėti kaip lošiat.26 Balandžio 2016 - 17:34 / #31
-
Sveiki, modiečiai!
Taigi, pranešu, kad pas mus veikla dar vyksta, tik per vasarą kiek ramiau, bet lošt lošėm ir neapleidom. Nuo dabar rodysim daugiau savo epizodu, stream'o nedarysiu nėra tam laiko + interneto kokybė prastoka. Gal kas iš ločiančių ką nors sugalvos.___________________________________________Lošiam 10 slotu serve. Mig map žemėlapyje, pražaista - 731 h. Yra 4 atskiri ūkiai, atskirai lošiam apie 2 mėnesius ir kolkas viskas eina labai gražiai. Taigi info:1. Pauliaus ūkis (Mano):
Darbuotojai:
Paulius (aš)
Daugvinas
Julius
Veikla:
Augalininkystė, planuojamas miško ūkis.___________________________________________2. Vitalijaus ūkis:
Darbuotojai:
Vitalijus
Airidas
Veikla:
Augalininkystė, avių ferma.___________________________________________3. Jono ūkis (Soccer ŽŪB):
Darbuotojai:
Jonas
Aurimas
Mantvidas
Veikla:
Augalininkystė, kiaulių kompleksas.___________________________________________4. Tomo ūkis:
Darbuotojai:
Tomas
Veikla:
Karvininkystė ir šiek tiek augalininkystės.___________________________________________Kolkas tiek informacijos, laukit daugiau žinių ir nuotraukų šitoje temoje. PEACE!Paskutinį kartą redagavo: MaUmErIs 17 Rugsėjo 2016 - 13:1217 Rugsėjo 2016 - 13:10 / #32 -
17 Rugsėjo 2016 - 23:06 / #33
-
jum darbuotoju nereike?23 Rugsėjo 2016 - 07:59 / #34
-
MaUmErIs,
Sveiki aš Gintaras farming multiplayer prisijungti prie jūsu ukio ir padėti jūms. man 16 ir nusiteikes žaisti nors ir visą dieną24 Rugsėjo 2016 - 21:27 / #35 -
Sėkmės jums linki Žemės ūkio bendrovė AGRO RODEO25 Rugsėjo 2016 - 01:58 / #36
- < Previous
- 1
- 2
- 3
- 4
- Puslapis 4 iš 4