Uab ,,rivera''
-
Pradėsim nuo to,kad po paskutinio lengvo strigimo pas draugą Ivanovičių sukalbėtas rimtas reikalas.Apsikeičiama informacija su Luku,kuris praneša,jog bratokas bulbašas suderino mano MAN'uokliui greičiu dėžės keitimą pas meistrus Oršos mieste.Taigi nusigaunu iki sunkvežimių centro miesto pakraštyje ir perduodu bolidą į mechanikų rankas.
Kitos dienos rytą jau stoviu pasikrovime su nauja greičiu dėžę.Reikalas belekokio gerumo.Kraunamas esu baltarusiškais pakrovėjais,kuriuos vis bando prakišti gudragalviai Lukašenkos žmogėnai.Šį kartą varysim per du taškus.Pirmiausia išsimesim Lenkijoje,o tada į Vengrijos sostinę trauksim.Taigi tik pajudėję į užmiestį stojam piltis salerkos,užkandžių kelionei ir garsinam senus šlagerius bei bumerską muziką.
Taip va ramiai judėdami nusigaunam iki sienos su Lenkija.Čia padėtis visiškai daužtai katastrofiška ir blogiausio scenarijaus mažiausiai tikiuosi.Taip ateina tamsi naktis,o vis dar stovim...Para prastovos tai dar ne blogiausia kas galėjo būti,bet džiaugiuosi lėkdamas per lenkišką nacionalkę į velniškai skanios kavos tašką.Orlenas šalia Liublino,jei dar nežinote kolegos.
Užsivarom kavos litriuką ir kelis paninius su visokiais pagardais ir kemšam skrandį.Lauke +8 ir jau galima kišti nosį lauk ir persimesti keliais žodžiais su kitais pauzes/atstojus darančius kolegomis.Po truputį išjudam iš polsio zonos.
Įveikiami beveik šimtas kilometrų ir mes jau vietoje.Atsisegu ir laukiu kol iškraus tai,kam kelionė jau baigėsi.Vakarop traukiu ramiais lenkiškais vingiais,o darbo laikui einant į pabaigą susirandų aikštelę nakčiai.Su šiokiais tokiais kuriozais,bet stovime kaip priklauso ir laiku.Tokie ekipažo manevrai.Sėkmės visiems dalniakams!Paskutinį kartą redagavo: Edvinas_ 10 Vasario 2016 - 21:0210 Vasario 2016 - 20:59 / #11 -
Sveiki. Šiandien įmesiu kelias foto iš reiso į Šveicariją iš Matūškos. Gero žiūrėjimo
P.S. Darbuotojų nereikia ir galit nerašyt į pm ir neprašinėt į firmą! Kai reikės darbuotojų bus paskelbta. Ačiū už supratingumą.Paskutinį kartą redagavo: ManasTga 13 Vasario 2016 - 18:3513 Vasario 2016 - 18:33 / #12 -
13 Vasario 2016 - 20:48 / #13
-
Susitvarkom reikalus vengruose ir jau pakeliui link slovakiškų "lygumų".Pasikrovęs į namų pusę su gera muzikos porcija deginu kilometrus.Lenkija smagiai prapūsta ir nacionalkėmis judu be didesnių trugdžių.Kaune išsikraunu ir prišvartavęs MAN'uką įmonės teritorijoje skubu į namus.Poilsio dienos sprogsta greitai ir turiu naują užduotį.Varysim į čekus,tačiau ne su savo ištikimu draugu.Reikalas rimtas,o apie jį šiek tiek vėliau ir plačiau bus papasakota.14 Vasario 2016 - 13:21 / #14 -
Įmonės naujienos!
Įvykus įmonėje nenumatytoms naujienoms nusprendėme šiek tiek pasikeisti. Taigi pardavėme jau palyginus labai seną sunkvežimį Mercedes Actros ir nupirkome dar vieną MAN TGA vilkiką. Vilkiką nupirkome iš Čekijos nedidelės įmonės , kuri pradėjo naujinti autoparką. Kartu su Edvinu nuvykę apžiūrėt,nepataisomų bėdų neradome,tad nusprendėm griebt šį bolidą. Priekabą įsigijome Lenkijoje,ši jau savo pagyvenus,bet eksploatuot dar tinkama. Keletas nuotraukų:Naujienos vairuotojams
Ieškomas vienas vairuotojas dirbti su šiuo vilkiku. Rašo tik rimti,ne jaunesni nei 14 metų , galintys kalbėti , aktyvūs , bendraujantys,daug suprantantis apie fūristo profesiją , normaliomis ETS2 grafikomis , bei būtų puiku jei nevairuotų klaviatūra , o vairuotų vairu ar pelyte. Norintys rašot į pm.14 Vasario 2016 - 20:20 / #15 -
15 Vasario 2016 - 01:36 / #16
-
16 Vasario 2016 - 12:02 / #17
-
Kagi, galiausiai išsikrovėm paskutinį dalinį krovinį Suomijoje, teko gan nemažai pavargti, nes išsikrovimai buvo išmėtyti nemažais atstumais vienas nuo kito."Užsitankinam" pilnus bakus.Rusija, aš pakeliui...Paskutinį kartą redagavo: DomasTIR 17 Vasario 2016 - 00:2917 Vasario 2016 - 00:23 / #18
-
18 Vasario 2016 - 18:25 / #19
-
20 Vasario 2016 - 01:06 / #20