Uab ,,rivera''
-
Sveiki,kolegos. Seniai jau besirodęs buvai,tai šiandien šiek tiek parodysiu nuotraukų iš Prancūzijos platybių. Gero žiūrėjimo
Pasikrovimas Loriente į Lubliną
Išvažinėjam iš Loriento
Pauzė
O dabar turbūt įdomiausia dalis. Prancūziškos nacionalkės
Užsisukęs randu dar vieną štai tokį posūkį.
Stoju ir praleidžiu visus važiuojančius,nes kitaip įsukti neįmanoma.
O čia tikrai visur ,,platu''. :)
Nušvitus pagaliau šoku į autobaną.
Ir 9h. atstojus
Iki kitų susitikimų!3 Kovo 2016 - 12:51 / #31 -
Rusijos pakampiais ir ne tik nusigaunu iki didingo ir turtingo Sank Peterburgo,kurį rusai su pasididžiavimu vadina Piteriu.Čia reikalai vyksta sklandžiai ir jau kitos dienos pavakarę lipu į daiktą einantį per vandenį.Vienuolikos valandų kelionė ir kvėpuojam gaiviu suomišku oru.Išsikraunu pirmame taške Tamperės mieste,o toliau navigacija statoma į Švedijos pusę.Tvarkinga kelių infrastruktūra ir tai,jog nepamiršti mes - kelių vilkai tikrai žavi ir negali nepasakyti gero žodžio apie skandinaviškas trasas.Galiausiai savaitės pabaigoje stoju...Norvegijoje,Bergeno mieste.Gavęs paskatinimo iš Šėfo (taip,vertas pagarbos už savo darbus ir didžiosios raidės) jau kitos dienos rytą kilsiu su nauja jėga.
Ramaus vakarinio ruožo,Dalniakai!4 Kovo 2016 - 22:13 / #32 -
4 Kovo 2016 - 23:08 / #33
-
Įmonės naujienos!
Kaip Edvinas minėjo,rytoj jau kils su naujomis jėgomis. Pagaliau baigtas ruošt naujasis jo transportas. Už sklandžiausią darbą įmonėje jau įteiktas MAN TGX vilkikas , po kurio kabina stovi 540ag. variklis. Keletas naujo transporto nuotraukų:
Pirmasis vaizdas Vokietijoj
O čia jau vaizdas po poliravimo ir kitų darbų.
Darbuotojų nereikia!4 Kovo 2016 - 23:57 / #34 -
Didžioji odisėja po Europos pakraščius baigta.Tuo pačiu baigėsi mano nuotykiai su MAN'uliu,tačiau dėl to per daug nesielvartauju,nes žinau į kokias geras rankas jį perduodu.O pats jau spėjau susipažinti su naujauju ristūnų.Apie jį jau skelbė direktorius Lukas,o aš pats duosiu žinių jau prasibandęs sekantį savo red powerį.
Paskutiniai mano akordai su TGA. Baltijos trasa ir kelias namo!RED POWER TGA 25 000 km.Paskutinį kartą redagavo: Edvinas_ 6 Kovo 2016 - 01:596 Kovo 2016 - 01:59 / #35 -
9 Kovo 2016 - 00:44 / #36
-
11 Kovo 2016 - 14:04 / #37
-
11 Kovo 2016 - 15:34 / #38
-
Kitas lygis.Galima taip apibūdinti pirmą įspūdį.Kraunuosi šmutkes į naują "chatą", taisomės orą,reguliuojam foteliuką.Taigi viskas kaip ir prijungta,duodam masės visiems "pričindalams" ir sukam starterį...Tas garsas ir jėga...Važiuosim karališkai!Pajudam į pirmą pasikrovimą su X'su.Sandėliuose tvarkingai susikraunam 16 tonų trąšų ir statom navigaciją.Tikslas: Limožas (Prancūzija) ∼2300 kilometrų.Lenkiškose nacionalkėse tikrinam trauką ir stabilumą.Viskas dar geriau nei tikėjausi.Važiuojant vokiškais nusileidimo takais normą mušam iki 27 litrų.Kilometrai pralekia staigiai ir po paskutinio ruožo prancūziškos provincijos keliukais atriedam į Limožo miestą.Užtikrintai.Eat.Sleep.Drive
RepeatPaskutinį kartą redagavo: Edvinas_ 11 Kovo 2016 - 20:5811 Kovo 2016 - 20:56 / #39 -
12 Kovo 2016 - 01:12 / #40