Kompiuteris
--
-
Tai tau nieks ir nepypsės, nes kur 6 pozicija turi būt pajungtas pjezogarsiakalbis.26 Geg. 2016 - 10:53 / #21
-
Tautvis,
bandyk pajungt monika kita, jei tas pats - greiciausiai bus pagrindine plokste, esu turejes tokiu reikalu. Pajungiu stacionara - lemputes ziba, jokio vaizdo - keiciau monika - tas pats,keiciau RAMUS - nieko, maitbloki - tai tik kuriam laikui, poto issiunte i garantini - pakeite motina ir problemos baigesi, nes net pakeitus kita vaizdo korta - jokio efekto nesimate :D26 Geg. 2016 - 12:55 / #22 -
panasiai forzetui buve, tai lyg ir jam psu viska gadino26 Geg. 2016 - 14:00 / #23
-
zilvinas1519,
Kito monitoriaus neturiu,tad neturiu kur prijunkt,bandžiau prie televizoriaus,tačiau vistiek tas pats..
.TurboSalerka,
Turiu 2 maitinimo blokus,vienas iš jų senasis mano tikrai veikiantis,tačiau bandžiau ir su juom,tas pats...
Manau jau aišku man kad visdelto tikriausiai teks keist pagrindine plokštė...26 Geg. 2016 - 19:33 / #24 -
Vaizdo plokštę bent bandei išimt ir pajunkt ant integruotos? Ir nesakyk, kad naudos nebus. Nes po to pakeisi pagrindinę plokštę ir tas pats bus. Pirmiausia reikia įsitikint ar visos kitos dalys veikia.Paskutinį kartą redagavo: Katinas 26 Geg. 2016 - 22:2826 Geg. 2016 - 22:26 / #25
-
Katinas,
Esu bandes tai padaryt pirmoj dienoj kaip tik gavau tą pagrindine plokšte....
Beto nereguoja visi jungikliai pagrindinės plokštės,tad bet kokiu atvėju vaizdo į monitoriu neperduos..
Kadangi Procesorius taipogi naujas,tai nemanau kad jis galėtu kaška sudaryt.
Bent jau dėl ramų ar jie sveiki,nesu įsitikines,bet manau kad kaškokį vaizdą turėtu parodyt...27 Geg. 2016 - 06:14 / #26 -
O tai šitas kompas bent vieną kartą buvo normaliai įsijungęs?27 Geg. 2016 - 11:45 / #27
-
Katinas,
Su nauju maitinimo bloku dar kompiuteris buvo įsijungęs normaliai,po to kaip jį nusipirkau poros dienų bėgyje iš pagrindinės plokštės parūko dūmai,po to taip ir neįsijungia...27 Geg. 2016 - 15:12 / #28 -
Tai atsakymas jau tada ir aiškus kad 3,14zdiec pagrindinei plokštei jeigu dūmas nurūko. Teks pirkt naują, arba bandyt nešt į garantinį, bet abejoju kad tvarkys, nes sakys tavo kaltė ir t.t.zilvinas1519 Patinka ši žinutė.27 Geg. 2016 - 17:35 / #29
-
Katinas,
As sakiau, kad MOTKA kvailiojo, nes turejes tokiu dalyku praktikoje :D, Garantiniame sakysi, kad besinaudojant išsijungė, nesakyk, kad paruko dumas, taigi buvai nieko nesumaises.27 Geg. 2016 - 17:59 / #30
- < Previous
- 1
- 2
- 3
- 4
- Next >
- Puslapis 3 iš 4