Uab"transtitra"
-
Senai besirodęs atėjau su naujienomis. Mano Volvo paskutinė kelio išaušo, ta proga parvarėme vilkikų. Aišku ne man vienam, bet kai Agnius grįš iš kadencijos gaus nemaža dovaną. Labai gaila palikti savąją Volvo nors ir trumpai paturėjęs metai daro savo. Motoras jau prabėgęs daug, rėmas irgi ne kažką. Su šaldytuvu buvo jau senokai atsisveikinta, bet nebuvo kada įkelti nuotraukų, todėl dar parodysiu keletą kadrų iš paskutinių kelionių. Taip pat parodysiu naujuosius vilkikus.Na, o dabar naujienos:
Volvo FH13 440 EURO 5Mercedes benz MP3 1844 EURO 5
Planuose yra padaryti visa autoparką raudona ir pradėti klijuoti logotipus. Sekmės kelyje! Laukite daugiau naujienų!17 Lapkričio 2016 - 12:22 / #21 -
20 Lapkričio 2016 - 22:40 / #22
-
21 Lapkričio 2016 - 13:40 / #23
-
Taigi po paskutinės kadencijos,kurią užbaigiau maždaug prieš tūkstantį metų,ėmė ir atsisakė funkciuoti kažkuri detalė mano nugaroje.Lygiai tiek laiko (tūkstantį) užtruko skausmo likvidavimo darbai,buvimas "ramiai".Krč atostogos.
Čia iš tai serijos kai visiems geras nebūsi ir geriau tūktančio darbų nedaryt.O viskas taip nekaltai atrodė kai Rusyno sandėliuose norėjau pasitraukt paletę nuo rampos.Atrodo melejoną kartų darytas veiksmas,bet skausmas atjungęs nugarą - pirmą kartą.
Svarbiausia,kad reabilitacija eina į pabaigą ir greitu metu žadu grįžti į rėžimą.Visiems linkėjimai ir saugokit save ir savo sveikatą.Gerų rudeninių/žieminių kilometrų.Pabaigai kelios uždulkėjusios nuotraukos.Paskutinį kartą redagavo: Edvinas_ 22 Lapkričio 2016 - 20:0722 Lapkričio 2016 - 20:05 / #24 -
25 Lapkričio 2016 - 11:30 / #25
-
Na ir aš seniai jau tebuvau rodęsis. Taigi šiek tiek pristatysiu nuotraukų. Beje ieškomas vienas naujas vairuotojas įvykus permainom įmonėje. Domina tik rimti,suprantantys šioje srityje,ryžtingi. Esant rimtam žmogui gali būti ir be patirties.
Na o dabar keletas nuotraukų
P.S. Norintys patekti į įmonę rašykite man į asmenines žinutes su savo skype kontaktais30 Lapkričio 2016 - 15:19 / #26 -
3 Gruodžio 2016 - 16:11 / #27
-
3 Gruodžio 2016 - 20:56 / #28
-
Įmonės naujienos!
Į įmonę parkeliavo dar vienas naujas vilkikas,kuris atiteko Mantui,kadangi jo SCANIA,jau sulaukus savo garbaus amžio. Scanios likimas dar nežinomas,tačiau Mantas jau išjudės su naujomis jėgomis. Keletas X'o nuotraukų.
O dabar keletas mano numylėto TGA nuotraukų :D Pagaliau parvarius TGXą galėjau atsisėsti į savo MANuką.7 Gruodžio 2016 - 20:03 / #29 -
Sekmės kolegos kelyje
Linki UAB GINDETA LOGISTICS
Vairuotojas MindaugasPaskutinį kartą redagavo: mindaugas1995 8 Gruodžio 2016 - 07:368 Gruodžio 2016 - 07:35 / #30