Zebenkstis5 wip's
-
Sveiki,
Tai megindamas isitvirtinti sitoje vietoje noriu parodyti/Gauti patarymu ka darau nes dabar kaip darau man graziai atrodo bet noriu tobuleti ir ismokti kazko naujo.
Stai mano pirmasis darbelis (Jei taip pavadinti galima :D
Sokia bei tokia supirktuve. Bet zinau reikes daryti prideti visokiu smulkmenu tai ir nesitikiu kad gavos kazkas super :).
Foto darbelio
Atsiprasau kad kazka taip izeidziau nerasydamas LT bet skubejiau tai darydamas juk nevisi dirba ir turi laiko taip rasyti :).Paskutinį kartą redagavo: Zebenkstis5 27 Lapkričio 2016 - 22:3527 Lapkričio 2016 - 22:34 / #1 -
Grazu butu idomu pamatyti versija su texturomis
Sekmes laukiu daugiau fotobulvekasis Patinka ši žinutė.27 Lapkričio 2016 - 23:51 / #2 -
O naujas žmogus modeliuoja. Tikėkimės nemesi šio užsijamimo po pirmo projekto. Sėkmės darbuose ir lauksim naujienų.28 Lapkričio 2016 - 05:56 / #3
-
Darius -,
Neketinu kai pritrūkstų kokio įkvėpimo ar įdėjų programą dulką visą menėsį :D.
NA kaip ir pre-final arba final foto.
Fotos
Per programa galiu pasakyti viskas okey tik kad per GE viskas 3 tekstūrų reikes taisyti tai bandysiu taisyti per artimasias dienas ir pribūrti dar kažko jei nepagadinsiu visai šito darbo :). Laukiu nusiskundimų ar patarymų. Nebijokite režkite savo mintys lauksiu. O tie kurie nemoka ir sako kad galiu geriau parodykite nerašynėje :)Dainius-, mindaugas1995 Patinka ši žinutė.29 Lapkričio 2016 - 21:15 / #4 -
Zebenkstie, pradzia nebloga, as sakau didelis BET...
Yra kur tobuleti, neapsileisi tai pats pamatysi pazanga bus. Sekmes darbuose. Tik nepatiko kaip foto pateiki.29 Lapkričio 2016 - 21:51 / #5 -
Sekmies darbuose :)29 Lapkričio 2016 - 22:11 / #6
-
[b]bmwtm[/b],
Dėkui.[
b]Iceberg[/b],
Dekui už pastabas.
-----------------
Dabar noriu paklausti tie kurie exportuoja is programu kodel man yra taip? Kai su 1 tekstura viskas gerai gaunas, o jei tik pameginu susiteksturinti viska viskas vienos teksturos sueina. P.S. Kam idomu perdariau viska isnaujo bet tikslas tas pats uzbaigti pirma objekta:). Meginta ir su attachinus irgi tas pats grybas gaunas laukiu jusu pagalbos.
Problema su normaliu pavyzdziu : Viskas cia5 Gruodžio 2016 - 22:00 / #7