Roktransa
-
NorgeNorvegia kalnuota salis. Visur kalnai mazai kur lygumos todel ir neuzsiaugina tiek daug darzoviu. Todel ir tenka jiem inportuoti is uzsienio saliu. Mano reisas. Darzoves 24t y Norvegija.22 Sausio 2018 - 16:14 / #61
-
Taigi aš judu toliau, dabar esu Stocholme išsikroviau viska ir gaunu keleta adresų iš Kajaus ir judu toliau, per dvi vietas užsikroviau pilnas į Ėstus, o iš ten greičiausiai judėsiu namų link ... Taip taip greičiausiai teks atsisveikinti su "Scania" ji keliaus pas kitą vairuotoją, ir tikuosi bus prižiurima kaip ir dabar ...o kas laukia manęs dar pamatysite. O dabar keletas kadrų iš Švedų !23 Sausio 2018 - 17:54 / #62
-
26 Sausio 2018 - 00:32 / #63
-
Aš grįžau,su nauju komplektu ! Kurį sudaro : Daf xf 105 460 ir Krone
Apie Daf:
Pagaminimo data 2013-05
Pavarų dėžė Automatinė
Euro standartas Euro 5
Parvaryta iš Vokietijos viskas buvo kaip ir puiku su juo tik,teko pakeisti visus filtrus ir pakeisti stabdžių kaladėles
Krone
Pagaminimo data 2012-03
Parvaryta iš Latvijos viskas irgi kaip ir puiku tik teko pakeisti vieną "Pagalve' nes jau šnypštė
Gero kelio kolegos !29 Sausio 2018 - 12:50 / #64 -
30 Sausio 2018 - 19:07 / #65
-
Taigi nesenai grįžau į Panevežy pastačiau į garaža Daf"a susirinkau daigtus kai kuriuos ir išjudėjau ilsėtis, susukau šiokį tokį ratuką per šią savaitę, kuris buvo toks: Rusija- Suomija- Švedija-Anglija-Italija-Lietuva viskas kaip ir sekėsi neblogai Daf'as tikrai be problemų atlaikė viska,esu tikrai patenkintas. Taigi Sekmadieni išjudu į panašu ratuką, o dabar varau ilsėtis,
Keletas nuotrauku iš reiso!1 Vasario 2018 - 20:11 / #66 -
4 Vasario 2018 - 02:27 / #67
-
Sveiki,judam toliau ! Keletas nuotraukų iš mano kelionės,kolkas einasi viskas puikiai,per savaitgali nupirkau Daf'ui užuolaidėles ant priekinio lango,vis gi jaukiau kabinoje.Reisas dar nebaigtas esu dabar Italijoje prie firmos pagavau interneta tai pamasčiau čia parašyt. Kolkas iš Latvijos kroviausi į Norvegus ir iš Norvegų variau į Italus,ir dabar laukiu krovinio į Lenkus. Visiems gero kelio !5 Vasario 2018 - 21:40 / #68