Taurus transport

  1. Atsijungęs

    XF 95

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 52

    Patinka: 1146

    Apdovanojimai: 3



    „TAURUS Transport“ virtuali įmonė savo veiklą pradėjusi 2017-09-30. Aikštele nuomojamės Garliavoje (Kaune), tačiau ne vieni.
    Kolkas esame banko priespaudoje, turime didelę paskolą. Tačiau turime nemažą autoparką. Šiai dienai eksplotuojame 4 vilkikus ir 4 puspriekabes. Mūsų kolektyva sudaro 4 žmonės, visi visiems yra senai gerai pažįstami.


    Paslaugos kurias teikiame:
    Pilnų ir dalinių krovinių gabenimas.

    Kryptys kuriomis gabename krovinius:
    - Vakarų Europa;
    - Baltijos šalys;
    - NVS šalys;
    - Skandinavija.
    (Visi kroviniai yra apdrausti CMR draudimu.)

    Dirbame kadencijomis ir kolkas mokame už nuvažiuotus km.

    Autoparkas.

    DAF XF 105 + WIELTON
    ° Pagaminimo metai: 2008m. + 2012m.
    ° Variklis: 460.
    ° Greičių dežė: Mechaninė.
    ° Euro standartas: Euro 5.
    Pastabos/trūkumai: Korozijos minimaliai pažeistas kėbulas.



    RENAULT MAGNUM + KRONE SDP27
    ° Pagaminimo metai: 2008m. + 2009m.
    ° Variklis: 440.
    ° Greičių dežė: Mechaninė.
    ° Euro standartas: Euro 5.
    Pastabos/trūkumai: Buvo pirktas su pažeistu baku, ko pasekoje buvo sulaužyta vienos pusės bakų apsauga, todėl abi dabar yra nuimtos ir tvarkomos.


    RENAULT PREMIUM + KRONE SDP27
    ° Pagaminimo metai: 2006m. + 2008m.
    ° Variklis: 440.
    ° Greičių dežė: Mechaninė.
    ° Euro standartas: Euro 4.
    Pastabos/trūkumai: Buvo nupirktas su "bardaku" oro sistemoje.


    MAN TGX + KOGEL
    ° Pagaminimo metai: 2007m. + 2007m.
    ° Variklis: 440.
    ° Greičių dežė: Mechaninė.
    ° Euro standartas: Euro 4.
    Pastabos/trūkumai: Buvo susidėvėję greičių dežės sinchronizatoriai.


    Kolektyvas.

    Agnius. Trumpai apie save, esu šios firmos savininkas. Kolektyvas mane vadina ačkariku - Žaibu, bet aš jau prie to senai pratęs. Tačiau mane tikrai ne kiekvienas taip vadint gali. Tik draugų tarpe, savoj šaikoj. Patirties turiu tikrai daug ir šioje srity nusimanau. Vairuoju DAF'ą, nes jis mano širdyje !

    Edvinas. Tas žmogus pas kurį galva protingesnė už kompiuterį. Pas jį visad įdėjos nesveikos. Jo dėka stengiuos daryt viską kuo tikroviškiau. Edvis dar yra žinomas kaip Meškinas ar Kintupsis. Apie patirti čia kalbos būti nė negali ir jam niekad neprilygs NIEKAS ! Šiuo metu Meškinas pasibalnojęs Magirusą ir karauliaują Rusijos ir Kazachstano rinkoje !

    Lukas. Va čia tai žmogus. Esam pažįstami jau daugiau nei 4 metus, ir tie metai tai kažkas nesveiko. Kartu su juo praktiškai visada visose firmose kartu, nors ir trumpam išsiskyrus keliai suveda į vieną būrį.
    Lukas yra žinomas kaip Kapsukas ar šiaip Peilukas. visa tai yra jo gyvenamojo regiono dėka. Naujasis jo pseudonimas yra Mažylis 99 wink . Šį kart jis užkaraliavęs TGX'iką kuris del finansinės mūsų padėties neišsivystė į didžiagalvi, tad dabar yra neužauga.

    Dominykas. Kažkam žinomas kaip Domis, o kažkam kaip Tylenis Bobas. Šis žmogus geriau patylės ir nieko nesakys, o gavęs dėl to pyzdy apsimes, kad jis labai aktyvus, bet neilgam wink Su Domiu mes susipažinom irgi gan senokai, jei neklystu Rovestos laikais, jei kas atsimena tokia. Su juo buvo visko lol buvo bandęs ir apgaut ir pan. Bet dabar su amžium įgavęs proto ir yra tikras vyras ! Turbūt kaip jau supratot, Bobas pasibalnojęs Šypseną ir išsišiepęs iki ausų mina !

    P.S. Vairuotojų neieškome.

    Taigi tokia mūsų BRIGADA ! Apie mus gerai arba nieko. O jei kas kam nepatinka, rašykit į PM !
    ManasTga, bmc, Airijus_Fs ir kitas 7 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: XF 95 7 Spalio 2017 - 17:32
    7 Spalio 2017 - 17:20 / #1
  2. Atsijungęs

    Garsiakalbis

    Žinutės: 0

    Sekmės jums
    Edvinas_, ManasTga, XF 95 ir kitas 1 Patinka ši žinutė.
    7 Spalio 2017 - 17:24 / #2
  3. Atsijungęs

    Taimas

    Žinutės: 0

    Visokeriopos sėkmės jums, manau ilgai gyvuosit ;)
    Edvinas_, ManasTga, XF 95 ir kitas 1 Patinka ši žinutė.
    7 Spalio 2017 - 17:38 / #3
  4. Atsijungęs

    Mex

    Žinutės: 0

    sveikinu, lauksiu kada atsiras laisva vieta :D
    8 Spalio 2017 - 13:47 / #4
  5. Atsijungęs

    XF 95

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 52

    Patinka: 1146

    Apdovanojimai: 3

    TAURUS Transport garaže susitikimas ir pirmųjų reisų aptarimai. Aš, Edvinas ir Lukas susitikom garaže, nes taip buvo planuota. Aptarėm reikalus ir vakare "aplaistėm" pirmuosius reisus, kurių nuotraukas ir įspūdžius išvysite jau greitai ! O mūsų kolega su šypsena rieda Anglijos bamais.




    Garsiakalbis,Taimas Dėkui jums.
    Mex, Dėkoju už sveikinimus, bet vargu ar tau čia vietos atsiras.
    Siodme, Edvinas_, Garsiakalbis ir kitas 6 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: XF 95 10 Spalio 2017 - 19:04
    10 Spalio 2017 - 18:59 / #5
  6. Atsijungęs

    Edvinas_

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 51

    Patinka: 1434

    Apdovanojimai: 3



    Pasitarėm,nusprendėm ir išvažiavom.Kadenciją kaip ir pridera pradėjau žygiu į "žopą",dar kitaip vadinamu Rusijos pietų regionu.Nors jau lankiausi šitoje pasaulio pusėje,bet kiekvienas reisas į čia kaip atskira istorija.Padarom dvi chodkes su skirtingais grūzais ir jau pasileidžiam į Europą.Čia viskas paprasčiau,o nuo to naktim ramiau miegu.Kadencija gavosi solidi ir pavyksta grįžti į Kauną visiems praktiškai vienu metu.Kaip jau minėjo gerbiamas šėfas "apiforminam" pirmąjį sėkmingą darbų periodą ir po truputį ruošiam roges sekančioms kelionėms.



    Apie plieninį brolį nuo pradžių.Kai tik buvo nupirktas ir parvarytas į Kauną tą pačią dieną buvo perduotas į Valerkos rankas.Nuimtos apsaugos,sutvarkyti smūgio padariniai,o toliau jau aptarnavimas pagal bendrą tvarką.Kažkokiems kosmetiniams darbams nebuvo laiko ir aišku pinigai buvo naudojami svarbesniems dalykams.Taigi prasivažiavus išlindo pirmas ir dažniausias psichas.Tai kuro sistema.Konkrečiau buvo pakeistas siurblys,o iš smulkesnių gedimų galima paminėti šlangutes (oro sistema),kurias teko pasikeisti jau du kartus.



    Pirmoje kadencijoje numyniau 24 tūkstančius kilometrų.Per šį laikotarpį susidariau įspūdį apie savo MaGirusą.Na turbūt aišku,kad vietos čia švelniai tariant užtektinai.Man kaip Meškinui tai tikrai yra aktualu,nes ir šmutkių ilgesniam laikui galiu prisikrauti ir nereikia sukti galvos kaip čia persibazuoti iš vieno kabinos galo į kitą.Komplektacija nebloga ir su daug elektros,bet tai nevisada yra privalumas.Važiuoju komfortiškai,tiksliau supuosi.Svarbiausia pajausti ribas kada jau reikia ramint atrakcijonus.Ekonomiškumu nusileidžiu visoms firmos mašinoms,bet niekas iš Mago stebuklo ir nesitikėjo.Pavyksta tilpti į 35 litrus (krautam 18 tonų ir einant mišriais kelio ruožais) ir tai palyginti neblogi skaičiai.T'sakant esu patenintas ir tikiuosi lėkti dar ne vieną kadenciją už Mago vairo!



    Apie Brigadą ir kitus dalykus.Gali keistis vilkikai,įmonės pavadinimai,maršrutai,kuriais važiuojame,bet vienas dalykas nesikeis niekada.Tai branduolys,kuris dabar ir sudaro Taurus Transport.Esu dėkingas šiems vyrukams už visą tą laiką praleista siekiant bendro tikslo.Tai yra neįkainojama ir nepamirštama.Kas benutiktų Mes esame vienas kumštis!

    Kitiems dalykams kaip ir neliko vietos,o tiksliau nereikalingų dalykų pas mus nėra.Viskas kas yra tai užsivedimas,atsidavimas ir darbas siekiant būti geriausiais.Čia buvo Meškinas ir tai yra tik pradžia.Mūsų nauja pradžia.


    #Magas #Meškinas #Taurus Transport


    Flickr nuotraukos: https://www.flickr.com/photos/133222525@N03/
    ManasTga, XF 95, Siodme ir kitas 5 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Edvinas_ 10 Spalio 2017 - 21:30
    10 Spalio 2017 - 21:19 / #6
  7. Atsijungęs

    Mex

    Žinutės: 0

    XF 95,
    nereik niekad žmogaus nuvertinti
    11 Spalio 2017 - 17:11 / #7
  8. Atsijungęs

    ManasTga

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 120

    Patinka: 2967

    Apdovanojimai: 4

    Pradžia,bet ne tokia silpna kaip pradžia


    Namai. Šilta,smagu. Tačiau gyvenimas taip surėdytas,kad tenka ir dirbti. O koks darbas manau visiems aišku. Galbūt tai net ne darbas, o gyvenimo būdas? Ilgoka kadencija,todėl didelis minčių antplūdis. Pačioj pradžioj teko nemažai paplūšėt,nauji dokumentai,nauji remontai,pažintys ir pan. Tačiau vos pajautus įsibėgėjimą visiškai nesinori stot. Judėjom visi,tik mūsų jaunuolis šiek tiek buvo užgėręs Anglijoj.. Kartojas mano situacija Babruiske. Vaikis žino iš ko pavyzdį reikia imt wink Taigi kaip ir kolegos minėjo po gero sulaistymo (tikrai gero) tenka judėt į antrą kadenciją. Kurios pradžia jau ne tokia gera. Buhalterė (voverė) eilinį kartą savo pareigas atlieka lyg darbo biržinė boba. Toks jausmas,kad krovinį gavau greitųjų siuntų. Deja,aš sprinterio neturiu. Tad su dideliais pykčiais (ir su ačkariko nesąmoningom kalbom) minu juodai. Akys pasidarę tokios pat spalvos kaip ir mano mažylis,spidometras ir tachografas taip pat nesupranta kas vyksta. Buvau puikus grobis lenkų bagams. Tačiau krovinys sėkmingai pristatytas. O dabar,keliauju ilsėtis,po 1800km kelionės. Ko gero pačios vargingiausios,kokią teko patirt...





    Patrulis, XF 95, LaCoste ir kitas 6 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: ManasTga 13 Spalio 2017 - 14:00
    13 Spalio 2017 - 13:58 / #8
  9. Atsijungęs

    LaCoste

    Narys: Forumietis

    Senbuvis

    Žinutės: 113

    Patinka: 3081

    Šauniai, sėkmės chebra!
    Edvinas_, ManasTga, XF 95 ir kitas 1 Patinka ši žinutė.
    15 Spalio 2017 - 02:14 / #9
  10. Atsijungęs

    XF 95

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 52

    Patinka: 1146

    Apdovanojimai: 3



    Ieškomas vairuotojas !Taurus Transport siūlo darbą vairuotojui/ekspeditoriui, darbui NVS šalyse (Rusija, Baltarusija, Kazachstanas, Rumunija). Reikalavimai ? CE + 95 kodas ir bent jau minimali patirtis. Šiai dienai yra laisvas 1 vilkikas su užuolaidine puspriekabe. Savo CV siūsti man į AŽ(PM).

    Vilkiko nuotrauka, bei puspriekabės nuotrauka.

    20121007, ManasTga, Garsiakalbis ir kitas 4 Patinka ši žinutė.
    21 Spalio 2017 - 11:33 / #10

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod