Taurus transport

  1. Atsijungęs

    ManasTga

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 120

    Patinka: 2967

    Apdovanojimai: 4

    Norvegija




    Mažylis gauna kelionių ir į Norgų šik**. Aišku ten vietinių žvilgsnis ne koks, ir teko sulaukt klientų klausimo ką aš čia veikiu su aldiniu variantu?? Voverė kaip visada pasižymi savo srityje,aišku,į blogąją pusę. Prieš Norvegiją buvo atsiradę vėl bėdų su dėže,tačiau Austrijos MANo centro darbuotojai puikiai atliko darbą ir mažylis vėl kaip naujas. Taigi keletas nuotrakų iš Norvegijos.
    (Nuotraukų daug negaliu kelt,nes forumas neleidžia).
    winked smile winked









    XF 95, Dalnaboy, Garsiakalbis ir kitas 7 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: ManasTga 25 Spalio 2017 - 08:51
    25 Spalio 2017 - 08:48 / #11
  2. Atsijungęs

    XF 95

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 52

    Patinka: 1146

    Apdovanojimai: 3

    2017 - 10 - 30


    Na ką gi, lygiai mėnuo kaip mes kelyje ! Šia proga "šiokie tokie" pirkiniai TAURUS Transport sąskaita wink , bet apie juos šiek tiek vėliau. Apibendrinant šį mėnesį tai viskas klostėsi labai gerai. (Neskaitant kelių barnių kolektyvo viduje, kurių kaltininkas kaip visad aš.) Per šį mėnesį mes visi nuvažiavom apie 200 000km. Tai yra tikrai geri rezultatai, kuriais esu patenkintas aš ir mano kolektyvas, be jo tai būtų neįmanoma. AČIŪ, JUMS ! Taigi, o dabar apie pirkinius ? Nupirkome du vilkikus, bei puspriekabes. (Gaila,bet parodysiu tik vieną komplektą.)



    Taipogi buvo nupirktas MAN TGA vilkikas. Kuris kol kas yra ruošiamas išrėdėti į kelią. (Keičiami tepalai, filtrai, ieškomos silpnosios vietos.) MAN'as jau yra priregistruotas. Valstybinis numeris: KEE 200

    Naujas vairuotojas rastas. Ir su šypsena jau suka kilometrus. Edvinas laukia kol bus baigtas ruošti MAN'as. Lukas su SCANIA jau kelyje. O aš su DAF'u maišau Europa skersai, išilgai.

    Pasidalinsiu keleta nuotraukų iš įvairių pasaulio kampelių:

    AIRIJA.


    CAPATOB, RUSIJA.


    LENKIJA.


    Garsiakalbis, Dalnaboy, Edvinas_ ir kitas 6 Patinka ši žinutė.
    30 Spalio 2017 - 19:49 / #12
  3. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    Sveikučiai , reikalai tokie, kad įsidarbinau į Taurus kompaniją, bandysiu judėt, darbuotis.
    wink Taigi mano pirmas reisukas iš Kauno į Krosnodarska, apytiksliai du tūkstančiai kilometrų,
    ant greitūjų susimetu kelias šmutkes, patalynę, drabužius, viryklę ir tt. Kuriam ,,šypseną" ir pumpuojam orą, aišku šypsenoi oro dačikai neveikia tai ant nematiuškės pradedam lol Pajudam Lietuviškam lietui lyjant ir kertam Latvijos link. Latvijoje kalbinam kolegas ar nėra transportinių mano laimei niekad nieko nebūdavo. Taigi toliau minu Rusijos link, Pataikau ant tokio momento, kad muitinėj buvo tik kelios mašinos taigi prasieinu Latvijos-Rusijos sieną greitai. Kertu per tapkę ir minu toliau, Rusijos ,,šūdkaimiai" gadina visą reikalą su laiku, minu iš visų pastangų, bet kelią pastoja Rusijos pareigūnai.. angry Radę prisikabint, kad viršijau greitį jie priverčia mane jiem ikišt kelis rublius į kišenę lol , o vėliau viskas ėjos, kaip per sviestą autostradom ir dasimušu iki Krasnodarsko. Naktį atvažiavus sargas, kaip tradiciškai neįleidžia į teritoriją taigi gaunu miegot prie jos. Kitą rytą išsikraunu ir laukiu Agniaus žinutės, kur krautis kitam reizui.























    XF 95, Edvinas_, Siodme ir kitas 6 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Dalnaboy 30 Spalio 2017 - 19:54
    30 Spalio 2017 - 19:52 / #13
  4. Atsijungęs

    XF 95

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 52

    Patinka: 1146

    Apdovanojimai: 3

    LIVE NEW's !


    Šiuo momentu su Luku esame Belaya Kalitva, Rostov Oblast, Russia. Pasidarėm atstojų ir gerai praleidom laiką. Su galvos skausmais ne už ilgo ruošiamės kilti į trasa. Gaila, čia ir išsiskirsime į skirtingas puses. Aš pasikrovęs į Engelsą, o Lukas į Krasnodarą. Geros likusios savaitės, kolegos !

    ManasTga, Siodme, LaCoste ir kitas 7 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: XF 95 2 Lapkričio 2017 - 11:48
    2 Lapkričio 2017 - 11:47 / #14
  5. Atsijungęs

    Edvinas_

    Narys: Forumietis

    Nariai

    Žinutės: 51

    Patinka: 1434

    Apdovanojimai: 3



    Meškinas on the road

    Rudens sezonas įsibegėja.Pradėsim nuo to,kad su Magnumu po paskutinės kadencijos teko atsisveikinti.Priežasčių tam yra,tačiau jos tegul lieka tik tarp mūsų.Per tą laiką su Magu prasukome 54 tūkstančius kilometrų.Apibendrinant galiu pasakyti tiek,kad kaip ir visos mašinos turi savo pliusų ir minusų taip ir ši nėra kažkokia išimtis.Apie juos buvo šnekėta anksčiau,o ir pilni internetai nuomonių apie šį prancūzų šedevrą.Planuojantiems pirkti patarimas: kuro padavimo sistema ir elektros blokas - žodžiais neapibūdinimas,o įrankiais nevisada sutvarkomas reikalas.



    Na ir pagaliau apie naujas roges.Po kadencijos jau praėjo aštuonios savaitės kaip aš namie.Tačiau tam yra pateisinima priežastis.Su Luku sėdom į nečiaudančią mašiną ir keliavom į Rygą pas dėdę dealer'į.Jo pasiūlymas atrodė visai sexy ir su viršininko palaiminimu ir serviso išrašu parvarom džentelmeną 5star'ą į mūsų garažą.

    Rida - netoli lemo,bet kaip pasakytų vienas didžiai gerbiamas Latvijos pilietis "vot tak dolžna viglidzit mašina posli melejona".Būklė labai gera,bet ir kaip po kiekvieno pirkimo darbų po stogu atsiranda.Vieno visiškai atrodytų nesudėtingo remonto metu buvo pažeistas vienas "dačikas",kuris kainavo papildomą savaitę garaže.Kol buvo užsakyta detalė,išrinkta/surinkta dėžė ir MAN'as vėl pastatytas ant kojų aš turėjau gražaus laiko susitvarkyt darbo vietą.



    Jūsų dėmesiui MAN TGA 18.430 |5 STAR| atitinkantis Euro V standartą.Dienos šviesą išvydo 2006/12 ir nuo to laiko turi trečią šeimininką.Varikliui (430 arklio galių) sąlygas diktuoja automatinė greičiu dėžė,kurią reikalui esant galima apraminti retarderiu.Kabina XXL ir viduje turime puikų darbui bei poilsiui sukomplektuotą aplinką.Kalbant apie ekonomiškumą tai MAN'as pasiruošęs duoti kovą visoms įmonėje esančioms transporto priemonėms.Saulės spinduliams šviečiant ar lietuj pliaupiant kelyje MAN'ą matysite su Krone užuolaidą,kurios šviežiai perpūsti raudoni "paletnikai" užskaitomi į išvaizdos kodą.



    Sėkmingai pakilome ir šiuo metu randamės netoli Minsko.Traukiam į Prancūziją.Tonažai protingi,maršrutai pažįstami.Susukom pirmą dešimtį tūkstančių kilometrų ir tvarkingai telpam į 30 litrų,kas yra tikrai neblogas rezultatas.Tokie reikalai iš Meškino bangos.Gero kelio visiems!
    fenduska, fermeris112, ManasTga ir kitas 4 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Edvinas_ 5 Lapkričio 2017 - 10:45
    5 Lapkričio 2017 - 10:40 / #15
  6. Atsijungęs

    ManasTga

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 120

    Patinka: 2967

    Apdovanojimai: 4

    Ir vėl kaip senais - gerais laikais


    Mano akiratyje SCANIOS logotipas. Kaip ir visiem žinomas,užsitarnavęs savo gerą vardą. Nuo šiol aš su ja kariausiu prieš visus nuobodžius vokiečių bamus, didelius skandinavų kalnus ar kaldajobinus rusyno kelius. Manau,kad ji mano kolektyvo nepaves ir parodys iš kur sparnai dygsta bully Po kolkas reikalai klostos idealiai,visi važiuojam vienodu ritmu, tik vienas vienintelis pampersas rodo klasę ką jis gali. ŠAUNU.



    Per šį laiko tarpą įvažiavau beveik 20.000km. Spėjau pažint savo naują žvėrį ir aplankyt praktiškai negyvenamą norvegų salą - Longerbyan.

    **********







    Dalnaboy, VOLVO FH, XF 95 ir kitas 2 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: ManasTga 5 Lapkričio 2017 - 12:30
    5 Lapkričio 2017 - 12:29 / #16
  7. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    Taigi sveikučiai, kol nesirodžiau įvyko daug svarbių ir įdomių dalykų. Didžiausia mano naujiena, kad reikės neužilgo reikės atsisveikint su šypsena belay Su šypsena pasiekiau 50000km man tai yra įspūdingas skaičius. Aišku šiek tiek liūdesys ima, kad palieku tokį vilkiką su kuriuo palikau nemažą skačių kilometrų, bet su sekančiu vilkiku bandysiu padaryti dar dvigubai daugiau. Taigi laukite kitų mano pasirodymų su nauju žvėriuku! feel














    XF 95, tads8, Patrulis ir kitas 3 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Dalnaboy 8 Lapkričio 2017 - 18:42
    8 Lapkričio 2017 - 18:41 / #17

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod