Reali ukio tecnika
Tik Jūsų ūkio nuotraukos ir video..
Pašalinės nuotraukos ir vaizdo įrašai trinami..
Pašalinės nuotraukos ir vaizdo įrašai trinami..
-
Nexus,
Kas nulupinėta pirks. Šneki kaip suvažinėtas :)Ramūnas, Ukininkas_Mitulka Patinka ši žinutė.29 Rugsėjo 2013 - 20:38 / #5861 -
Klausymas ir dilema tuo pačiu. Pateiktoje nuotraukoje traktorius labai panašus į mano dažnai matoma pas netoliese gyvenantį žmogelį. Aišku detalizuoti negaliu, bet faktas tas, kad šioje nuotraukoje ant variklio dangčio matosi pavadinimas, o mano dažnai matomame realiai ten yra pilka dažų juosta ir mažytis traktoriaus ženkliukas bei užrašas TURBO.
Tikiuosi kad sulauksiu atsakymo, kas tai galėtų būti? Nes lyginant su mano matytais tokio modelio traktoriais, ir lyginant jų galingumą mano neprofesionalia nuožiūra tai galios skirtumas ryškus. Taigi, reziumuojant, ar tai tik "lipdukas" ar tai modelio privalumas ?
Ačiū už laiką.29 Rugsėjo 2013 - 20:42 / #5862 -
2HOT4YOU,
Čia visi tik like spaudžia....
Vienu žodžiu taip. Seniau kaip ir dabar gaminami traktoriai komplekte su turbina arba be jos ,o čia visai paprasta, traktorius su įmontuota turbina, buvo paruoštas sunkiems kasdieniniams ūkio darbams!
Bet pamąsčius, jeigu tas traktorius eina nuo pat ūkio laikų ir jeigu gavęs/nusipirkęs tokį traktorių ūkininkas apleido, neprižiūrėjo jo tai manau, kad tos turbinos nebebus ir AG kritusi žymiai.XTRMZ Patinka ši žinutė.29 Rugsėjo 2013 - 21:59 / #5863 -
Ispanas,
Pataisau seniau nebuvo gaminama su turbina, nes kiek buvo kolukiuose beveik niekur kiek daug kas sake nebuvo belaruso su turbina. Einant 90iesiems tik tada jau pradejo leisti su turbina. Mtz modelis eina pagal marke jeigu ir butu ideta turbina gamykliskai butu jau nebe 80. Arba dar gali but kad koks eksportinis variantas. Nes ten daug kas buna kitaip negu sovietiniam.Paskutinį kartą redagavo: Vixis 29 Rugsėjo 2013 - 22:2629 Rugsėjo 2013 - 22:21 / #5864 -
MECHANIK,
Čia ir durnam aišku, kad aš juokauju. Ir neužsivedam vėl, testuo ir baigėms pokalbi :)30 Rugsėjo 2013 - 05:12 / #5865 -
2HOT4YOU,
ejo su turba nuo kazkuriu metu ties 90 ar pries tai dar i uzsieni su turbo ir buvo ant svaistykliu berots dedami tokie svareliai kad sukymo momentas butu dydesnis na teko gyvai toki matyt isardyta ir matora jis dabar idetas i mtz 50 tai dabar tas mtz 50 taip lupa nesveikai30 Rugsėjo 2013 - 06:44 / #5866 -
Tikiuosi niekas priekaištu neturės :*Nuotraukos ne mano
Reikia pagalbos? Kažko nerandi ar nori paklausti? Rašyk į pm.
30 Rugsėjo 2013 - 08:09 / #5867 -
tea,
Lebedevo tai čia kiek aš žinau yra ne reali foto, o su 3D programa padaryta viskas. Mačiau visas proceso foto. Super darbasRamūnas Patinka ši žinutė.30 Rugsėjo 2013 - 12:57 / #5868 -
30 Rugsėjo 2013 - 14:36 / #5869
-
barcode,
Svareliai dedami i mtz 80 varikli jei neklystu, o be svareliu atrodo eina 50 variklis. Tad jeigu kaip kaskas sake kad norint is 50 padaryt 80, vieni sake kad reikia keisti kuro siurbli ir alkunini su svareliais, o kiti kad reikia tiesiog 80 stumoklius istatyt.30 Rugsėjo 2013 - 14:46 / #5870