Traktoriaus sūkurimas
-
Gal kas nors galėtų ir norėtų sukurti T-40 modą ?Būčiau dėkingas:)))4 Geg. 2015 - 01:08 / #1
-
Yra jis sukurtas ir ant FS13 ir ant FS15. Susirask.4 Geg. 2015 - 06:04 / #2
-
4 Geg. 2015 - 10:12 / #3
-
xxxxxx6,
Tik spėjai užsiregistruot ir jau rašai kad sukurkit traktoriu tai bent y paieška nueik pažiurėt4 Geg. 2015 - 11:17 / #4 -
yzas,
Kodel visi mano kad uz ačiū nepadarys? As padaryciau aisku ne kaip profas bet vis sis tas bet mokslai neleidzia o tas uz ačiū nemanau kad niekas nekurs tiesiog daugiausia laikas neleidzia. O ka cia visi tokie pinigu svilpikai kad kuria tik uz pinigus? :)4 Geg. 2015 - 12:48 / #5 -
trololo,
Nu tikrai neamanau kad kazkas kur uz dyka.. Visi kas turi laiko tokiems darbams tai gamina tai kas jiems patinka, o ne kazkieno prasymu4 Geg. 2015 - 13:06 / #6 -
Nieko čia visgi baisaus pagalvojus. Daug vaikų, tik ką prisiregistravusių, mano kad modą sukurti kelias dienas užtrunka. Aš irgi pirmaisiais prisiregistravimo mėnesiais taip galvojau, ir tik po to supratau, kad modui sukurti, žmogus visai neturi ką turėt gyvenime veikti :)
trololo,
Sakyk ką nori, bet kol nei vieno modo nesi įkėlęs, tikrai abejoju ar ką sukurtum pats. O sakymas, kad galėtum, tik laiko nėra, didžiausias atmazas, kokį galima sugalvot. Kai noro yra, atsiras ir laiko :) Nors ir naktimis :)4 Geg. 2015 - 13:47 / #7 -
Domantas,
Prasiau kad sukurti galeciau bet tikriai neatrodys lyg real ar kokio profo kurtas aisku pagrinde padaryt galeciau tik modeli konors kito del scriptu ir viso kitu. Taip as negaleciau jo sukurti iki galo. O atmazas kad laiko nera?? Vytuti man kontrai ant nosies tad jei nezinai tai nereikia sakyt kad atmazai. Beto manau man paciau praverstu normalus t-40. o kodel pvz zmones nieko nesukuria kitiem uz dyka tai as nesuprantu taigi cia ir dalijames modifikacijos niekas uz jas pinigu nepraso. O sias laikais manau zodis "ačiū" neteko savo vertes. Tad PEACE :)Mettal Patinka ši žinutė.4 Geg. 2015 - 15:01 / #8 -
trololo,
Nu tai prasom, mokykis kurt modus ir kurk, gi dalinsiesi modifikacijomtrololo Patinka ši žinutė.4 Geg. 2015 - 15:20 / #9 -
emilis456,
Tai ir mokausi :)4 Geg. 2015 - 15:39 / #10