Transmogla

  1. Atsijungęs

    JWhite

    Narys: Prisitrynęs

    Nariai

    Žinutės: 21

    Patinka: 96

    Apdovanojimai: 2

    Vėl aš ir dar su viena įdomia, bet gan bauginančia kelione



    PL-BG



    Išsikrovęs Plock mieste stojau darytis ankščiau laiko 9 valandų atstojaus, nes tiesiog negavau jokio krovinio ir neapsimokėjo jokia kryptimi sukti. Link vakaro gaunu žinute, jog manęs krautis laukia Varšuvos LKW logistikos centre, bet iškrovimas dar po kol kas nežinomas nurodymas buvo tiesiog važiuoti Slovakijos kryptimi. Atvykau į pasikrovimą gan nemažai mašinų jame jau krovėsi, kadangi manęs laukia ir iškart pastatė prie rampos krautis 16 tonu svogūnu.




    Krovimo metu negavau jokių žinių apie iškrovimą buvo gan keista, bet buvo liepta važiuoti Slovakijos link, todėl užsidariau šaldytuvo duris nustačiau reikiama temperatūra ir pajudėjau Slovakijos kryptimi.






    Apie 23 valandą vakaro kirtau Lenkijos-Slovakijos siena, kadangi nieko nežinodamas kur toliau važiuoti už sienos stojau į parkinga darytis 45min paze, šiaip ir laikas jau to reikalavo ir pats tikėjausi gauti iškrovimo vietą. Sustojęs paskambinau į garažą prašiau, kad atsiustu išsikrovimo kordinates.




    Prastovėjus gerą pusvalandį gavau žinute iš garažo su išsikrovimo kordinatėmis. Nustebau iškrovimas Bulgarijoje Ruse mieste. Iš kart supratau, kad teks važiuoti pro Rumuniją todėl apie kažkokius tai salerkos pildymus net nebuvo minties. Pajudėjęs iš parkingo pasienyje važiavau iki Vengrijos-Rumunijos pasienio, apie 4 valandą ryto pasiekiau pasienį ir stojau pirvalomam 9 valandų poilsiui








    Gerai išsimiegojęs ir ačiū dievui neapvogtas pajudu Bulgarijos link, iki jos dar 510km Rumunišku nacionalkių ir autobamu. nors kai paskutinį kartą teko važiuoti ir dabar galiu pasakyti situacija pasikeitė keliai tikrai geresni!






    Dienai einant į pabaigą kertu Rumunijos-Bulgarijos siena ir pasiekiu savo kelionės tikslą, kadangi išsikrovimo vietoje nebuvo daug mašinu mane bulgaras sutiko statyti prie rampos ir išsikrauti savo 16 tonų svogunų






    Transmogla vairuotojas Rokas
    bmc, domisz55, Edvinas_ ir kitas 4 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: JWhite 20 Vasario 2017 - 23:41
    20 Vasario 2017 - 23:39 / #21
  2. Atsijungęs

    JWhite

    Narys: Prisitrynęs

    Nariai

    Žinutės: 21

    Patinka: 96

    Apdovanojimai: 2

    Sveiki visi ir vėl aš, kadangi nėra per daugiausiai laiko šiuo metu todėl ir nieko naujo neįkėliau nei aš nei mano kolegos. Bet nuvažiuoti vistiek spėjau biškiuka. Apsigavimas su kainomis ir kiti nuotykiai


    BG-RO-PL



    Dar viena mano kelionė ir dabar jau atgal iš Bulgarijos į Lenkija tik jau kitą miestą už varšuvos Olzyn'ą. Išsikrovęs Bulgarijoje gavau žinute, jog manęs 6ryto lauks Bukarešte krautis, o atspėkit ko vėl svogūnų tik šį kartelį sunkiau 17tonų. Atlekiu pasikraunu ir išjudu Lenkijos kryptimi, va tokie pakrovimai patinka viskas greitai suplanuota jokio laiko gaišimo. Be sustojimo numinu apie 400km vos ne iki Vengrijos sienos ir stoju į kolonėlę piltis salerkos, visada galvojau, kad kainos kaip rusijoje ir rusišką salerka o pasirodo už litrą 1,09e tai biški užpylėm brangesnės










    Įsipylęs degalų sėdu už vairo ir iki paskutiniųjų minučiu bandau palikti šitą čigonyną, man pavykstą! APie 18h stoju Vengrijoje paprastoje aikštelėje ir nusikalęs einu miegoti






    Apie 3h ryto keliuosi ir kylu su naujomis jėgomis ir mintimi, kad reikia pasiekti šiandien tikslą, nors iki tikslo 13 valandų kelio, o darbo vos 11 šiaip ne taip įsitenku į laiką ir spėju atvykti į išsikrovimo vietą!










    Jau esu pakrautas į Taliną ir judu po biški link jo todėl sekite mūsų firmos temą! Vairuotojas Rokas
    Siodme, aurimasas, fenduska ir kitas 6 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: JWhite 23 Vasario 2017 - 23:03
    23 Vasario 2017 - 23:02 / #22
  3. Atsijungęs

    JWhite

    Narys: Prisitrynęs

    Nariai

    Žinutės: 21

    Patinka: 96

    Apdovanojimai: 2

    Paskutinė šios savaitės kelionė ir grįžimas į garažą prasukus virš 6000km!!!!


    PL-EST-LT

    Velai vakare 22h pasikraunu naudotos plasmasės į Taliną. Nieko nelaukdamas judu Lietuvos link pasiekęs Lietuvą naktį susisiekiau su garažu ir prašiau organizuoti rytojaus vakarui krovinį į namus. Apie trečia ryto pasiekiu Lietuvos-Latvijos siena ir stoju darytis 45min pauzės.









    Ant sienos sutikau tautietį iš panevežio kuris važiavo į rusija, prasimetėm keliais žodeliais išgėrėm kavos ir pasukom skirtingom pusėm. Aš dar važiavau iki sekančios kolonėles kuri buvo už Rygos netoli Estijos sienos, ten stojau apie 8ryto darytis 9 valandų atstojų.







    Visą naktį atidirbus net nepajutau kaip užmigau, ir jau žadintuvas skamba. 17h keliuosi tolimesnei kelionei iki talino nuvykstu be sustojimu.





    Atvykęs į vietą išsikraunu plasmase ir važiuoju tuščias į Pranų miestą krautis 15 tonų uobolių į kauną. Atvykęs gerokai po 23h mane pakrauna ir spaudžiu Lietuvos link be sustojimo iki kauno!







    Kaune atsiduriu gerokai po 5ryto matydamas, kad man liko tik valanda darbo aš net negalvodamas statau magnetą ir lekiu namo į Klaipėda tuščias nes dar vienos dienos, o dar būnant Lietuvoje prabuti kabinoje nesinori, todėl užmetęs magnetą apie 8ryto įsuku į garažą.









    Parvykęs į garažą palieku vilkiką, apžiūrai ir pagražinimui. Matas sakė yra nupirkęs purvasargius ir lempučių. Todėl gero savaitgalio visiems o aš einu ilsėtis!



    Transmogla vairuotojas Rokas
    aurimasas, Patrulis, Dalnaboy ir kitas 4 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: JWhite 25 Vasario 2017 - 00:28
    25 Vasario 2017 - 00:24 / #23
  4. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    Sveiki, taigi tokios naujienos. Pilkoji skatyna ,,Paskersta" ant dalių, taigi greitu metu neatsipirks, bet kadangi vairuotojai dirba stropiai, taigi perkam naują vilkiką taipogi scania, bet naujesnę Euro 4 standarto su 470 kumelių parvaryta iš olandų į Lietuvą, šį savaitgalį važinėjau po aikšteles ir radau neblogą variantą pralėkęs su juo matau, kad viskas gerai variklis dirba švariai kabina nenudraskyta, viskas gerai taigi duodu pinigus ir lekiu iš Kauno į Klaipėdą, priekabą kol kas nuomojamės. Su šia scania jau judėsiu į europą.







    ,,TransMogla" Direktorius Matas.
    fendt1000vario, bmc, Edvinas_ ir kitas 4 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Dalnaboy 26 Vasario 2017 - 14:56
    26 Vasario 2017 - 14:55 / #24
  5. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    PIRMADIENIS Nekokia diena sunkiausia savaitėje, anyway spaudžiam męs link skandinavų ir vos nepatenkam į avariją gerai, kad stabdžiai puikūs. request






































    ,,TransMogla" Direktorius Matas.
    Patrulis, Justis, Edvinas_ ir kitas 3 Patinka ši žinutė.
    27 Vasario 2017 - 22:03 / #25
  6. Atsijungęs

    bmc

    Narys: Aktyvus

    Nariai

    Žinutės: 188

    Patinka: 946

    Apdovanojimai: 4

    LT-PL


    Sveiki visi. Gryzes po atostogu iskarto sokau y nauja vilkika, pasikroviau ir pajudejau link Lenkijos










    45min







    Gero kelio visiems


    ,,TransMogla" vairuotojas Kajus
    massey, Dalnaboy, Justis ir kitas 3 Patinka ši žinutė.
    3 Kovo 2017 - 17:03 / #26
  7. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    Taigi tokie darbai atlikti šioi savaitėje. Suvažinėtas atstumtas netoli trijų tukstančių kilometrų, lankiausi daugiausiai skandinavijoi, gryžtant tusčiomis iš latvijos parvežiau 18tonų kopūstų,po to iš serijos ,,such latvian road's" važiuojam ir nervinamės, posparniai barška gaila ir mašinos ir išsinuomotos priekabos.. Pagaliau išlėkęs iš to šunkelio atsipalaiduoju geruose Lietuvos keliuose tuo labiau autostradoi, Panevežyj išsikraunam, keliam tiltą ir spaudžiam namo lenkiam visus negailim gazo. Gryžtu nugenu priekabą pas nuomininką į garažą ir lekiu namo atsipalaiduot. winked












































    ,,TransMogla" direktorius Matas. smile
    Edvinas_, Justis Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Dalnaboy 3 Kovo 2017 - 18:26
    3 Kovo 2017 - 18:25 / #27
  8. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    Bandom davaryti iki nuosavos priekabos, pažystamas paskambina pasako, kad yra gruzas su konteinerine priekaba į Zelenogradską, be apmąstymu pasakau, kad galiu pavairuot, kad ir per tą savaitgalį, taigi judam ir bandom siekt tikslo. ,,Nupirkt šaldytuvą". Aišku, per šiandienos vakarą uždėjau purvąsaugius, keturias lempas, kad skandinavijoje būtų saugiau važiuot naktimis. Suvažinėjus vieną reizą, atvažiuoja darbdavys duoda kito konteinerio popierius šį kartą ilgojo, uždedu ir palieku priekabą su uždėtu konteineriu, o kitą kartą matysite mane su nauju refu.





























    ,,TransMogla" direktorius Matas. smile
    Edvinas_, aurimasas, Justis ir kitas 2 Patinka ši žinutė.
    Paskutinį kartą redagavo: Dalnaboy 3 Kovo 2017 - 20:16
    3 Kovo 2017 - 20:15 / #28
  9. Atsijungęs

    JWhite

    Narys: Prisitrynęs

    Nariai

    Žinutės: 21

    Patinka: 96

    Apdovanojimai: 2

    Sveiki visi, po ilgos pertraukos vėl pasirodau su savo Scania, kadangi išjudėjau iš Klaipėdos pilnas jėgu, bet pasiekus tikslą susirgau ir beveik visą savaite prastovėjau varšuvoj kolonėlei, kadangi supratau kad aš nepasveiksiu per pora dienu paprašiau krovinio į namus ir pūčiau atgal į Klaipėda.

    LT-Pl-LT

    Pirmadienį sėdam į savo atnaujintą bolidą užmesta pora lempučiu pagražinimui isidėjau navigaciją pagaliau ir judam link lenkijos sienos nieko nelaukdami!









    Šiaip ne taip dasimušiau iki kolonėles kuri buvo prieš Byalistoką, stojau pyliau pilnus bakus ir nieko nelaukdamas spaudžiau toliau link varšuvos







    Šiaip ne taip pasiekiau varšuvą, stojau į promzonoje esančią aikštele ir ėjau tvarkytis dokumentu, susitvarkiau išsikroviau ir važiavau į kolonėlę darytis 9h atstojaus





    Joo stojom į kolonele 9 valandom bet gavosi, kad 4dienom. Susirgau negalėjau važiuoti nes nežinau būčiau nulėkęs nuo kelio, penktadienį buvo jau geriau todėl paprašiau krovinio į lietuvą, man surado į klaipėda 21 toną ledų todėl nieko nelaukiau ir šoviau krautis į DHL centrą.







    Atvažiavau lenkas liepė stumtis prie 9rampos, na ką nors ir bšk ankšta buvo bet prisistumeme, kol krovė papusričiavau, ikaliau ibumetino nuo galvos skausmo ir laukiau kol pabaigs krauti.







    Pakrovė važiavau prie išvažiavimo pasiėmiau dokumentus užstačiau temperatūra užplombavom priekaba ir pajudėjau Lietuvos link.















    Norėjau be sustojimo minti iki lietuvos, bet prieš suvalkus tachografas pradėjo rėkti kad baigiasi mano važiavimo laikas, todėl stojau dėtis magnetą nes su tokiu skausmu mašinoje norėjau būti kuo mažiau ir damyniau toliau be sustojimo iki pat garažo.















    Taigi grįžau į garažą palieku savo vilkiką kiek žinau jį vairuos kitas Rokas, o aš einu gydytis, sėkmės visiems
    Dalnaboy Patinka ši žinutė.
    4 Kovo 2017 - 21:14 / #29
  10. Atsijungęs

    Dalnaboy

    Narys: Didelis forumietis

    Nariai

    Žinutės: 121

    Patinka: 686

    Apdovanojimai: 4

    Sveiki, takie diela taip išeina, kad pirkt nebepirksim refo, o renovuosim senajį, geriau pataupyt skatikus ir nupirkt kitą bolidą, bet manau tas greit nebus. Taigi pakeista pirmoji ašis buvo perpuvusi, pridėta papildoma dėžė daiktams, sutvarkyta stabdžių sistema, sutvarkyti laidai kairios pusės stopui ( buvo perpuvę ). skameikai suteptas balnas. Naujas priimtas darbuotojas darbavosi iš peties, kol aš su nuomotom priekabom laksčiau, taigi vienas Rokas išeina atostogų pailsėt, nes atmynė nevaikiškai, o kitas sės už juodosios skatynos vairo ir judės per kaimynines šalis. Su Roku atsisveikinam palinkiu gerų atostogų paspaudžiam viens kitam rankas ir išsiskirstom.





    ,,TransMogla" direktorius Matas. wink
    XF 95, fenduska, domisz55 ir kitas 1 Patinka ši žinutė.
    4 Kovo 2017 - 21:15 / #30

ATS mods Farming Simulator 19 mods Farming Simulator 2019 mods Farming simulator 19 mods
ATS mods ETS2 mods FS17 mods ETS2 mod