Transmogla
-
Ostroleka-pila
Krunames ir judam ,nes klientas reikalauja pristatyti krovinį kuo greičiau
Išvažiave iš ostrolekos perkam kavos ir dešraini nes nusimato ilgas važiavimas
Važiuojant net nepastebėjau kaip sutemo
Naktis kava,racija,radija , ir smagus tautos pašnekesiai
Judam toliau nestovim stengiames dėl kliento
Stojau pauzei isivyriau puodeli kavos ir susitepiau pora sumuštiniu tuo metu pro mane praskrido Matas nuo Lietuvos su savo raudona skanija per racija greitai persimetėm pora žodžiu
Judam toliau !
privažiavom Pila nusimetėm greiti ir žiurim ar nėra radaru
Scania tikrai užlaikyta prižiurėta nors arkliuku ne daug bet vistiek !
Stumam prie rampos !Paskutinį kartą redagavo: Rajon prokuror 9 Kovo 2017 - 18:059 Kovo 2017 - 18:03 / #41 -
9 Kovo 2017 - 20:54 / #42
-
11 Kovo 2017 - 14:02 / #43
-
Sveiki visi
Stai ir mano tesinys
pasikraunu is Varšuvos ir pajudu Lietuvos linkJau netoli LietuvaPravaziaves siena uzsuku į savo gimtąjį "Kapsuka" nusipirkti kavosNusipirkes kavos pajudu Klaipedos linkIssikraunamGryzes į garaza pastatau vilkika ir vaziuoju apziuret busimo pirkinioBusimas pirkinysGero kelio Kolegos12 Kovo 2017 - 17:05 / #44 -
Paskutinį kartą redagavo: bmc 12 Kovo 2017 - 17:4312 Kovo 2017 - 17:42 / #45
-
Sveiki naujienos tokios, nupirkom naują vilkiką senutę kuri dar padėtų manau visus mūsų autoparko vilkikus į šoną. matosi yra buvus prižiūrėta lankai apačioi purvasaugiai nenudaužyta tokia ,,ledinė" salonas išvis ,,ledas" dėl tokio grožio neatsispiriu ir paimu ją, o mano raudonają triašę paima Rokas kuris buvo atostogose.
Sunkvežimį nupirkom iš Esto, kuris buvo įdėjęs skelbimą autogide.
Priekabą nupirkom pusnaują, o iš budžeto liko dar daug. Taigi žiūrėsim kur teisingai nukreipt tuos pinigus. Planuose nupirkt garažą, bet nežinom ar tai greitu metu įvyks.
Visi išlėkę ant sekmadienio.. man pinigus suka, o aš po garažą trinuos12 Kovo 2017 - 21:02 / #46 -
LT-RUSSveiki visi
Pasikraunu klaipedoj ir pajudu Rusijos linkWelcom to RussiaRusijos lygumosIssikroves pasikraunu ir judu atgal link LietuvosTie vakarai kontoroja ant ratuGero kelio kolegosPaskutinį kartą redagavo: bmc 13 Kovo 2017 - 22:0013 Kovo 2017 - 21:58 / #47 -
Sveikučiai turiu užlaikęs nemažai nuotraukų su savo baltaja skatyna viskas eina, kaip iš pypkės ir manau viskas taip ir bus toliau, skatyna eina, kaip žvėris senai tokį aparatą bevairavau, priekaba išvis puikiai tarnauja naujas dalykas įdomu naudotis su visais dalykais.Gero kelio visoms www.modai.lt gyvuojančioms įmonėms!Rajon prokuror, Edvinas_ Patinka ši žinutė.15 Kovo 2017 - 16:45 / #48
-
[Klaipėda- Riga
Sveiki naujienos tokios anksti ryte gaunu skambuti ir nurodyma grįžti į garaža ,nes reikia apsikeisti priekabomis su kitu vairuotoju kadangi mano buvusi priekaba naujesnė negu kita ir mano tonažai nebūna įpatingai dideli kaip skandinavuose grįžtu namo pakelui lenkuose nusiperku pleveles priešrukinems lempoms , greitai apsikeičiam priekabomis aš statau savo mašina ir einu namo kita diena susitvarkau priešrukines ir važiuoju krautis į tame pačiame mieste esančioje firmoje vel grįžtu į garaža pastatau skaneika ir varau namo anksti ryte kylu link Rigos
Judam!
išvažiuojam iš Klaipėdos
Bevažiuojant pradėjo lyti
Remontai.....
Ant sienos stojam 45 verdam kava ir judesim toliau bet tesinys rytoj15 Kovo 2017 - 19:22 / #49 -
Sveikučiai, važiuojam, kaip ir visada gedimų jokių tik aišku didėlis poperizmas, o visa kita veikia puikiai. Pasikrovimas išsikrovimas ir vis ta pati trasa LENKIJA išvažiuojant iš įmonės vos nenukertu ženklo gerai, kad laiku pamačiau stabdžiau, kad iš priekabos padangų dūmai ėjo
laime niekur neužkliuvau. Po to pasikraunam į Daniją iš Kopenhagos į Bergeną maršrutą pasidariau tokį, kad nelyst į vokietiją, nes už kelius mokėčiau kosminius pinigus. Danijoi stojam miegam, ryte atsikeliu oro nėra pumpuojam ir kylam Danai, kaip visada prisižiūrėję parkingus rožės pasodintos žydį svarbiausia, kad pavasarį šito nesupratau kaip
конец gero kelio!Paskutinį kartą redagavo: Dalnaboy 19 Kovo 2017 - 11:2019 Kovo 2017 - 11:11 / #50