Uab transflex logistics
-
Dobranoc
Taigi pristatęs krovinį važiavau į aikštele poilsio, nes kol priimė, kol iškrovė ir vėlus vakaras atėjo... Pailsėjus toliau judėsim gilyn į Europos gludumas, bet tai pamatysite mano kituose epizoduose. O dabar likutis kadrų link Varšuvos pramonės rajono.
Iki pasimatymo ir gero poilsio kolegos.
Pagarbiai: TransFlex Logistics Direktorius Darius.Paskutinį kartą redagavo: djdariuxx131 22 Sausio 2018 - 00:1322 Sausio 2018 - 00:12 / #61 -
Sveiki štai ir praėjo išeiginės ,tenka gyžti prie darbų tad išjudam krautis į Duisburga kiek supratau
Blyn pamiršau vilkiko dokumentus pasiimt tad vėl teko stoti
Na štai pagaliau išjudėjau
Čia jau kelyje ir pirmas atstojus 45mindjdariuxx131, Justas615 Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: aurimasas 22 Sausio 2018 - 16:0222 Sausio 2018 - 15:59 / #62 -
suku jau ilgesniam poilsiui
ka gi pavalgau ir į spalnika
Labas rytas šildom varikliuka tuom pačiu pavalgau ir judėsiu toliau
Po pietų pasiekiau išsikrovimo baze
Šiam kartui tie tad iki kitų susitikimuPagarbiai: TransFlex Logistics vairuotojas Aurimasdjdariuxx131, Justas615 Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: aurimasas 22 Sausio 2018 - 16:1122 Sausio 2018 - 16:07 / #63 -
Sveiki!!!
Kelionė link Ispanijos keletą nuotraukėlių
Pagarbiai: TransFlex Logistics vairuotojas Aurimasdjdariuxx131, Justas615 Patinka ši žinutė.24 Sausio 2018 - 10:47 / #64 -
Sveiki !
Štai apsimėčiau real darbus tad grįžtu prie žaidimo reikalų
Pakrovė žemės ūkio technikos dalys gavosi bendra masė 22t
Išjudu ,bet visu pirma važiuoju į VOLVO atstovybės servisą ,nes pastebėjau kad kompiuteris mėta klaida tad reik užsukti kad pažiūrėtu kas ten yra.
Gerai viskas sutvarkyta dar kelios min ir pajudėsiu link Lietuvos kelionė nusimato tolima .
Kagi laukit tęsinioPagarbiai: TransFlex Logistics vairuotojas Aurimasdjdariuxx131, Justas615 Patinka ši žinutė.29 Sausio 2018 - 22:15 / #65 -
Judam, nestojam!
Sveiki visi, kaip matote, kuri laiką buvau dingęs, priežastis? Ralinėjau po Europa skersai išilgai ir nebuvo netgi kada pasirodyti :D Na, o rimčiau kalbant tai taip važinėjau, tvarkiau dokumentus su kitomis kompanijomis, plečiu santykių (rinkos) ratą su įvairiomis firmomis, sutartimis ir panašiai.
Na, o gerosios naujienos yra tame, kad mes jau turime atnaujinta savo autoparko garažą!!!
Tai tiek.Na, o čia įmesiu nuotraukas iš pradėto reiso Poland - France
Iki greito!
Pagarbiai: TransFlex Direktorius Darius.Paskutinį kartą redagavo: djdariuxx131 30 Sausio 2018 - 11:0730 Sausio 2018 - 11:07 / #66 -
Jo grįžus iš Ispanu važiuodamas į garažą pagalvojau kad ne čia pataikiau ,bet pasirodo kad viskas tvarkoj/Pagarbiai: TransFlex Logistics vairuotojas Aurimasdjdariuxx131, Justas615 Patinka ši žinutė.30 Sausio 2018 - 17:25 / #67
-
Sveiki, senokai nesirodžiau. Taigi šiek tiek informacijos iš mano kadencijos, daug laiko praleidau Vakarų Europoje, vilkikas puikiai laiko jam skirtus iššūkius.
Šiek tiek vaizdų iš reiso Szczecin(PL)-Kaunas(LT) tačiau ši kelionė su mano Renuku jau paskutinė gavau iš šefo naują vilkiką Mercedes-Benz Actros MegaSpace žiūrėsime kaip šis vilkikas tarnaus, ir tikiuosi nebus prastesnis už Reno :)
Pakrauna morkas ir pajudame links Lietuvos
Pailsim ir judame toliau kelias vis dar netrumpas
Važiuojam nestabdom, bet tenka ir pastabdyti :D
Kertam Lenkijos- Rusijos sieną dokumentai tvarkingi prie nieko neprikibo.
Na pagaliau kertame ir Lietuvos sieną Kaunas jau čia pat
Pasiekiau būste tačiau po tiek laiko praleisto Europoje, ji stipriai pasikeitė :)
Užpildau kuro, nusiimame savo vardinę lentelę, išvalome sutvarkome ir vilkikas paruoštas naujam vairuotojui tikiuosi ir jis prižiūrės vilkiką taip kaip aš :)
Na ką gi ir laikas atsisveikinti su šiuo žvėrimi, su juo praleista 60tūkst. km.
Na o aš gaunu naują transportą ir naują priekabą
Pagarbiai: TransFlex Logistics vairuotojas Justinasaurimasas, djdariuxx131 Patinka ši žinutė.31 Sausio 2018 - 18:30 / #68 -
Sveiki
Na ką pas mane kol kas viskas po senovei Poilsis ir darbas Išjudu į sekantį reisą
Važioju krautis
Kagi pakrovė į Danija Stiklo plokstes .Nusistatau navigacija ir pirmyn
Nu pagaliau jau išvažioju .Pagarbiai: TransFlex Logistics vairuotojas Aurimasdjdariuxx131, Justas615 Patinka ši žinutė.Paskutinį kartą redagavo: aurimasas 1 Vasario 2018 - 10:301 Vasario 2018 - 10:26 / #69 -
Sveiki esu naujasis šios firmos vairuotojas ir t.t. Gavau vilkiką prižiūrėta, tvarkinga taigi stengsiuos toki ir palaikyti ir panašiai
keleta foto is pirmo reisiukoPaskutinį kartą redagavo: simuxas123 1 Vasario 2018 - 13:091 Vasario 2018 - 13:07 / #70